Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Dhampir #4927 üzenetére

Az kurva jó. Akkor visszadobok egy korábbi mentést ahol még csatlakoztam, de nem csináltam semmit és nem szenvedek ezzel hanem indulok. De előbb megnézem, hogy jelenleg hogy állok, mert leöltem egy tonna szolgálatost, lehet náluk van annyi szajré, hogy megérje összeszedni és visszavinni majd úgy indulni.

[link] Csak 5 kocka van.
    Basszák meg, a harmadik kockát nem lehet már megszerezni, mert állandó támadásban van és két helyet kéne védeni egyszerre. Ha egyet kitakarítok és átmegyek másikra akkor ellepik megint az elsőt. Ha ottmaradok akkor végtelenségig perces ciklusokban jönnek az ellenek. AI társak hiába vannak ott olyan buták mint a segg. Eleve lehetetlen megszerezni ezt a harmadikat, de ha sikerülne is, a negyediknél is kettő pontot kell védeni, ami ki van zárva, mert az előző kettőt is be tudják megint támadni, ergo négyet kéne védeni már és közben még az előzőeket is visszafoglalják. És akkor még a főtáboruk kipucolása is ott van legutolsónak. Amit meg is csináltam, ezek szerint feleslegesen. Bár a sok cucc miatt lehet megérte.

Találtam egy cikket közben, szóval igen. Faszpumpa az egész. Ha sikerül is megcsinálni és a gépedet se verted szét, baszhatod mert újratermelődnek megint. Akkor ez egy szenny, nem is kínlódok vele.
    [link]

Új hozzászólás Aktív témák