Hirdetés
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Megint kristályozik a Motorola
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
válasz
Dhampir
üzenetére
Könnyű szinten nem olyan vészes. Mikor legutoljára elkezdtem ismét a Clear Sky-t akkor viszont már kő gazdag voltam, képződményekkel meg mindennel ami szem-szájnak ingere... pedig csak a kordonnál jártam. (semmi csalás) Viszont mielőtt átmentem volna a szeméttelepre meguntam a STALKER-t (mivel elég sokszor kijátszottam már az egyes részeket) és nem folytattam azóta.

-
xFreex
aktív tag
válasz
Dhampir
üzenetére
Tudom, hogy már késő, és hogy nem fogsz előlről nekiállni, de azért mégis....
3 flash a szolgálatos szerelőnek:
1 rejtekhely infot a céllövöldés fickótól tudsz megvenni a szolgálatos bázis északi bejáratánál
1 rejtekhely infot vagy a csapostól, vagy a kereskedőtől tudsz megvenni a szolgálat bázisán. (Nem tudom, melyik már régen volt.)
1 flasdirve-ot pedig az agropromi stalker bázison kapsz a titkos kereskedőtől, ha megcsinálod neki a küldetését a mocsaras részen.(Az udvaron a tartályok közti csatornalejáratban találod az ipsét.)A szeméttelepi bandita bázist meg csak akkor tudod elfoglani, ha beállsz a stalkerekhez a kordonban.
Ekkor megkapod a küldit Valerian atyától. Aztán vagy jönnek szépen a stalkerek, vagy szokás szerint valahol elakadnak egy tábortűznél és szalonnázgatnak.
Sajna miután elfoglaljátk egy idő után mindenképpen visszatérnek a fosztogatók, de hát ilyen a respawn rendszer.
Vérzés ellen buborékkal kiegyensúlyozott láng-ot szoktam használni.
Nem vagyok benne biztos, de a zárt légkörű fejlesztést azt hiszem csak a banditák szerelője tudja elvégezni.
A szolgálatos szerelő meg a pkm-100 -ast tudja majd fullra fejleszteni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- Call of Duty: Black Ops 7
- Renault, Dacia topik
- Nyernéd az irodai csúnyapulcsi-versenyt? A Microsoft segít!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 zsanér törött laptop
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi