- Telekom mobilszolgáltatások
- 10 VI 16
- One mobilszolgáltatások
- Bekékült a Pixel 10a
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
M@trixfan
üzenetére
Az éjszaka beköszöntét egyszer sem vártam meg.

Sajnos a SHOC-ban már nem emlékszem a Vörös-erdőre, de azt csak egyszer játszottam végig évekkel ezelőtt.

Mostan viszont Limanszk után a Kórházban nagyon megszívtam. Kifogytam kötszerekből, elsősegélycsomagom is alig van már, az elesett ellenfélnél pedig szinte nincsen belőle, talán csak egy-kettőnél találtam.
Ha ezt korábban tudom, akkor egy tonna gézzel és mullpólyával megyek ide át. Régen, amikor először játszottam, akkor nem emlékszem arra, hogy ez ilyen nagy problémát jelentett volna.
Sajnos nem mentettem el a korábbi pályákat, illetve a barlangból megszerzett Buborék utáni önálló mentésem talán még megvan, de nem biztos, lehetséges, hogy már kitöröltem..
Viszont ha mégis meglenne és visszatölteném, akkor kezdhetem elölről a Vörös erdei Téranomáliás túrát, az Erdész bácsi felkeresését, a Katonai raktártelep megtámadását stb. Csak így juthatnék vissza a játékba nagy mennyiségű gézt bevásárolni.

Új hozzászólás Aktív témák

- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest