Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medvelászló
senior tag
válasz
M@trixfan
üzenetére
Szerintem az is hatalmas baromság hogy a kitörések elől el kell bújni,ráadásul olyan helyre küld a gép ahol simán meghalna a Zsoldosom!Én a Soc-ban több kitörést túléltem már a szabad ég alatt.Rengeteg dolog el lett cseszve ebben a játékban,látszik hogy hamar összecsapták

-
Killer01
őstag
válasz
M@trixfan
üzenetére
Nem rossz a frakciósdi, és egyáltalán nem kötelező részt is venni benne ha nincs kedved hozzá. Igazából egy plusz vonalat ad a játéknak. Én folyamatosan váltogattam a frakciókat, de vigyáztam hogy ne legyek haragban senkivel (kivéve a fosztogatókat, de velük is csak a Seva ruci maxra tuningolása után, addig nem álltam be senkihez). A dolog jól működik, mert a Stalkerekkel Duty is és Freedom is semleges viszonyban van, velük lehet "kinullázni" magad
Érdemes először Duty-hoz csatlakozni ha már a sötétvölgyben letudtad a fő küldetéseket (ugye ott barát lettél a Freedommal), mert sok Freedomos gyilkolása után is semleges maradhatsz, ha visszaállsz Stalkernek. Egyedül a főbázisok legyilkolását nem vállaltam be, nem akartam végleg haragban lenni semelyik frakcióval.
Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest