- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- iPhone topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
mandras81
üzenetére
igen, én is így vagyok vele, cacilok nagyba azokra a hszekre. Én csak azt nem értem, hogy ha valaki azt írja, hogy tölthető a játék, akkor az miért számít wareztevékenységnek. Mert ha az, akkor ezt is törölni kéne nem?
interneten is fent van a játék. Tegnap óta háromfajta tört verzió tűnt fel = tölthető a játék
Szóval engem a következetlenség zavar. Egy kicsit mélyebben:
a fenti alapon ezt a teljes topicot törölni kéne. Miért? pl az ilyenek miatt. [link]
A videó azért jogsértő, mert az eredeti verzió jogvédelem alatt áll,és mint ilyen csak a jogokat birtokló kizárólagos engedélyével módosítható. (nemhiszem hogy kértek volna erre engedélyt, vagy ha kértek, akkor megkapták volna). Tehát ez egyértelműen jogsértő médiaanyagra mutató link, itt valamiért ez elkerülte Thrawn figyelmét.
De felhívnám a figyelmet a köv. dologra: [link]kiemelve ezt:
trackeren nincsenek jogvédett anyagok, csak a torrentfile-ok. Az előzőekben láthattuk, hogy a torrentfile-ok csak leírnak egy file-t, vagy könyvtárat, de önmagukban nem tartalmaznak belőle semmit.
Igenám, de akkor mivan ezzel -->"jogosulatlan használatának elősegítése" Káosz az egész, tele nagy bakikkal. Linkelnek egy jogsértő tartalmat, de ha én reagálok egy hszre, amiben azt írják hogy tölthető egy játék, akkor az enyémet is törlik, és pár hozzászólással később leírjáák detto ugyanazt, azt meg nem is törlik.
Szóval
WTF?!ps.: Lehet h szegény kalózom miatt van ez, de mondjuk máshol is láttam már hasonló következetlenséget az oldal készítői részéről. ( lásd arc nélküli ph-s avatárok)
Új hozzászólás Aktív témák

- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Battlefield 6
- Milyen házat vegyek?
- Parfüm topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Xbox One
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- További aktív témák...
- Meta quest 2 128GB, KIWI akkumulátoros fejpánttal.
- Asus A15 FA507XU 15.6" FHD IPS Ryzen 9 7940HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- 150 ezerrel ár alatt! bontatlan lenovo loq ! Ajándéknak tökéletes! Rtx 5050
- SAMSUNG LS32BG700EUXEN 32" Q-LED G7 144hz MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS55CG97WNUXUF) ODESSEY ARK GAMER 140CM MONITOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest