- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Garmin topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrom
tag
SPOILER
Már meg is adtad rá a választ!
Mégpedig a Duty-tól tudsz venni, de már fentebb leírtam ezt régebben. Hozzájuk be kell állni és utána az árustól megkapod.
Dee akár azt is csinálhatod, ha nem hozzájuk álltál be, akkor kinyírod őket. és az egyik csávónál van.
Sajna ha ezt nem teszed meg, akkor csak a pálya végefelé lehet ilyen fegyót szerezni mégpedig a monolitos katonáktól. De azt is csak 1-2 embertől.
RPG vetőt nem is fogsz találni ezt most mondom!!!
Ez is egy BUG! Az v1.5.05 javításba már bele tették, mert mindig ugyan abba a ládába rakja be, mégpedig az Army Warehouse részen bent a bázison van egy tank és amellett van egy láda és oda rakja be mindig, akárhányszor kezded el. De kb 3 rakétát lehet találni az egész játék folyamán, én nem használtam eladtam a pi...a.
Viszont Bulldog gránátvetőt találtam a vöröserdőben, ahol a barlangba kell bemenni az iránytű relikviáért, és ott a föld alatti részen van ilyen áram anomália. Na ott van 1 szekrényben.
Új hozzászólás Aktív témák

- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- XPEnology
- Windows 11
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Eladó Sony CS-széria házimozi szett hibátlan működéssel, megkímélt állapotban
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Lenovo ThinkPad L480 i5-7300u / 14" FHD IPS / 8GB / 256GB m.2 SSD / jó akku /
- PRÉMIUM WHITE PC - 9800X3D / 9070 XT Hellhound Spectral White OC / ASRock X670E Taichi Carrara (L)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3753, 91% Akkumulátor
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő