Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
ehhez hozzátenném, hogy a dologgal óvatosan. pl a sniperre fejlesztett obokan használhatatlan lesz a végére automata üzemre, annyira lassan lő (tehát valami gyors pisztoly mindenképpen kell mellé). a Groza assaultra moddolra pedig az ultimate fegyver lett urban combatra, csak éppen olyan szinten eszi a lőszert, hogy ihaj (jó, végére kezdtem idegbajos lenni a semmiből spawnloó monolitok miatt, meg elkezdtem rambozni)... amikor a végén a gép rámerőszakolta az FT200at dühöngtem is, mert az uppolt Grozahoz képest annyival gyengébb volt, mint 500 méter fölötti sniperkedésre a Vintar a Dragunovhoz képest. az az utolsó pálya... nem tudom hogy gondolták. főleg, hogy egyszer csak cnppben találtam magam, amikor pripaty undergroundnak kellett volna következnie

-
Silenzio
addikt
Köszönöm az infót mindkettőtöknek!
Én meg magyartanárnak készültem, szerintem a pocséktól azért elég messze van.
Minden esetre végre sikerült megértenem, miről van szó pontosan. Idáig 3 flash-t találtam, még 1-2 dolgot begyűjtök meg kutatok, aztán megyek vissza a Cordonba.Valaki kipróbálta már magyarul? Vagy még nem jött ki hivatalosan?
Új hozzászólás Aktív témák

- EA Sports WRC '23
- Call of Duty: Black Ops 7
- LEGO klub
- EAFC 26
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077 - Túl a 35 millión
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi