Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
De4d
őstag
Üdv.
Pár kérdés infó jellegel.
1, Ott tartok hogy egy erdésznek kell a infót szerezni, onnan mennyi van még a játékból? Valahogy nagyon úgy értem nem sok...
2, Mégis nincs semmi jó cuccom, se nem kaptam se nem lehetett venni még mindig olyan AK, és LR 300 fegyverek meg még gyengébb géppilukat találok. Van egy sima fejlesztett ruhám azt ennyi.
Merre találni valami igazán jó fegyót ruhát? Elvileg vannak új fegyverek is de abból se láttam még egyet se, de ami a legjobban érdekelne az az FN 200 azt merre találni.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Xbox One X 1TB+ 2 kontroller 1 limitált alig használt, sérülés mentes+ 3 type c akksi
- Creality Ender 3 V3 SE + Nebula Smart Kit (kamera, G szenzor, érintőképernyő, Klipper)
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest