-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
westcoastog #1455 üzenetére
Ja. Jópárszor haltam meg a bear pontatlansága miatt.
-
Silenzio
addikt
Azt mondják, a CS-ben alaposan megritkították őket a SoC-hoz képest. Ez lehet így is van, de megfelelő türelemmel és detektorral boldogulsz. Én csak a garbage-ig jutottam a CS-ben, mégis összeszedtem már vagy 20-at.
Az feltűnt nektek, hogy a CoP-ban a látótávolság kb. a 3x-osára nőtt?
muxi-muxi: a grafika dolgában egyetértek. De akkor biztos magától avul el, mert 2009-ben semmi olyan húzónév nem jött, ami technikailag újító lett volna, vagy grafikailag kimagasló, az 1 szem Dirt 2-t leszámítva, ami meg nagyon nem fps.
-
Silenzio
addikt
Akkor ez most jobb, mint a Klírszkáj? Lehet, hogy inkább ezzel kéne tolnom, az percenként vág ki a desktopra, pedig a legújabb peccs van fent. Persze, lehet, hogy a mod miatt, eddig soha nem vágott ki, igaz, csak a 3. helyszínig játszottam.
-
Silenzio
addikt
Lehet már kapni ezt magyar felirattal/szinkronnal? Vagy valami házi barkács magyarítással tolja egyik-másik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Le Mans Ultimate
- Parfüm topik
- Crohn betegség
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged