Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
[link]
Nem is tudtam, hogy ez tényleg megtörtént, azt hittem csak az HBO sorozatba került bele.
Gondolom senki nem élte túl. Bár lehet jobban jártak vele.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Nem nagyon foglalkoztam Stalkeres dolgokkal már évek óta, mostanában csekkoltam rá, hogy megnéztem az HBO sorozatát másodjára is, mert marha jó lett.
Azért a jutúberek rendesen megpörgették a Pripyat témát, rengetegen csinálnak belopakodós, mászós, kalandozós, felfedezős stb. videókat. Több videóban látni, hogy helyi kísérőjük van, akinek nyilván fizetnek ezért. Nagyon otthonosan mozognak a területen, ismerik az egérutakat, a lényeges területeket, a biztonságos részeket, búvóhelyeket. Mivel elég nagy az a 30Km-es zóna és gyalogolni kell ezért többnapos ottalvós buli, étel, ital ellátás sem mindegy. Néhány esetben azt is látni, hogy a "hivatalos" turista csoportokat vezető ember odaint vagy odamegy hozzájuk, ha összefutnak és váltanak ukránul két mondatot gyorsan. Szerintem a turisztikai vezetők ismerősei, rokonai lehetnek a stalkerek, akik a háttérben stalkeres zónalátogatásokat is csinálnak, egyeztetik mikor vannak a kirándulóutak, talán azt is mikor vannak járőrözések és mikor szabad a pálya. Fogadni merek, ha most felmennék ukrán/orosz fórumokra, Face vagy Telegram csoportokba rövid időn belül találnék valaki "stalkert" aki körbevezetne a zóna területén, nyilván nem legálisan egy kis juttatásért cserébe.
Bazdki, a Zóna és a Stalkerek tényleg léteznek. Nem úgy ahogy a játékban, de léteznek. Beszarás.
Azért vannak túlkapások a videókban, rengeteg alkalommal elkezdenek random futni és bokrok mögé lehasalni, bujkálni mikor valamit hallanak. Nyilván a területre nem lehetne bemenni és ha elkapnak akkor nagy dádá jár érte, de az esetek 90%-ában valószínű csak klikkbait cirkusznak csinálják direkt ami kicsit illúzióromboló.
-
törölt tag
[link]
Stalker autó.
2012 környékén mikor még játszottam a játékkal nem volt ennyire elterjedve a neve. Bár a pár évvel ezelőtti csiki-briki szláv gopnik mém hullám felkapta magával a Stalkert is nyilván. -
törölt tag
válasz
SaGa59
üzenetére
Vajon mennyi közelebbi, brutálisabb felvételek lehetnek titkosítva a tartalmuk miatt. Szerintem még mindig nem tudjuk 100% pontosan mi történt és mire hogyan reagáltak, a takarítás során mennyire tetézték tovább a bajt, rontottak el dolgokat.
Időnként elgondolkozom rajta, ha ma történne meg miként zajlana másképp. Vagy ha tőlem 3Km-re történne meg mit tennék. Vagy ha akkor a robbanás ereje és a tűz, munkálatok többszörös ideig tartottak volna mennyivel lesz pusztítóbb a hatása.
-
törölt tag
[link]
Ezek őrültek. Lehet, hogy Csernobil miatt lettek ilyenek.
Kreosan-ék már pár éve ismertek az őrült elektromos kísérleteikkel, de pár hónapja elkezdtek beszökdösni a Zónába és ott is ökörködni olyanokkal, hogy ellopkodtak erősen sugárszennyezett holmikat, a tisztítók gumicsizmáit és hasonlók. Most meg épp frissen azzal szórakoznak, hogy egy kis házi röntgengéppel hogyan lehet majd 10 év múlva tenyérrákot kapni. Valamelyik előző videóban látható volt az ereje is, mikor kiszaladt a szobából a kezében a doziméterrel és a falakon át is ugyanakkora erővel szórta még a gamma sugarakat a gép, tényleg nem állítja meg semmi. Persze a radioaktív anyagok kicsit másabbak, de pusztításuk hasonló. -
törölt tag
-
törölt tag
[link]
Ez lett már linkelve? Érdekesnek tűnik. A másik gagyi turisták vagyunk filmnél biztos, hogy ezerszer jobb ami készült pár éve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen házat vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- ASUS routerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
shield