Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- iPhone topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berklac
csendes tag
A csete-paté közben megjelenik egy irányító azt is levadásztam azt hittem attól lett ellenség, ,na végig nyomom még egyszer /5.vagy 6.eset / de már tiszta hülye vagyok töle,sokkal keményebb balhékba voltam már, ez nem sikerül.
-
berklac
csendes tag
válasz
Medvelászló
üzenetére
A Szabadság raktárban a Jupiter résznél, a gépjárműtelep egyik lakokocsijában lehet a föld alá lemenni.
-
berklac
csendes tag
Tisztelt Uraim, segítsen valaki !
Az lenne a gondom,hogy mikor a tudósoktól felveszem azt a feladatot ,hogy menjek a terepre méréseket végző Stalkereket megvédeni / Gonta nevű stalkert / ezt a feladatot nem tudom végrehajtani mintha meghülyülne a gépem, jön egy kítörés simán túlélem rejtekhely nélkül ,mindig kiírja hogy sikertelen küldetés, a Gonta átmegy ellenségbe le kell vadásznom mert lő rám ,mi a baj, nem tudom, annyira b.......a a csőröm , végig tudta nyomni ezt a részt. valaki gáz nélkül ?
Kérem ha valaki emlékszik rá , segítsen !
Köszönöm előre is.
berklac
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Arc Raiders
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nintendo Switch
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield