- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Physicist03
senior tag
válasz
rétisün #8651 üzenetére
Épp tegnap olvasgattam sigerous.ru-n az Enot szekcióban, hogy Enotban olyan is van, hogy nem fejleszthető egy fegyver. Megnézem a listát, hogy melyek azok a fegyverek, erre kijön, hogy majdnem egyik sem fejleszthető. Ez a gyakorlatban, hogy müködik? Minden fegyver "gyenge"? Vagy eleve erősebb egy adott fegyver mint sima 2.2-ben?
-
törölt tag
válasz
rétisün #8651 üzenetére
Nincs.
Remek ötlet volt este menni a Vörös erdőbe. Pont vihar is volt, annyit látok a zöld csík felugrik, aztán valami mutánshang. Először egy vérszopó, utána egy orrmányos és miért is ne a végére egy irányító ami le is gyilkolt. Átkapcsoltam gránátvetőre, becéloztam kicsit mellélőttem és nem döglött meg a rohadék, de visszaváltani már nem tudtam, mert állandóan odarántott, se elfutni nem tudtam. Második nekifutásra felvettem a tudósrucit a nagyobb pszi védelem miatt, meg betettem gyorsgombra a pszihodelint, de akkor meg kidobott a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OTP Bank topic
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux haladóknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- No Rest for the Wicked
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő