Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
muddy_waters
csendes tag
válasz
LeoDelux
üzenetére
Köszi, így már könnyebb lesz.
Viszont, ahová eredetileg kerültek, ott nem fognak gondot okozni? Nemtom mit írtak felül, én csak nyomtam hogy 'tegye ezt az összes többi ütközéssel is'...
Bár, ha jobban belegondolok, tegnap 4.5 óra játék alatt nem volt fennakadás. Csak egyszer lefagyott, mikor lelőttek, de aztán letöltöttem egy progit, amivel hozzá lehet rendelni CPU magokat egy-egy programhoz, kapott a játék két saját magot, azóta rezzenéstelen; kivéve persze a szokásos sétálás közbeni akadozást, amit az SSD-re telepítés se oldott meg. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viszont, ahová eredetileg kerültek, ott nem fognak gondot okozni? Nemtom mit írtak felül, én csak nyomtam hogy 'tegye ezt az összes többi ütközéssel is'...
Bár, ha jobban belegondolok, tegnap 4.5 óra játék alatt nem volt fennakadás. Csak egyszer lefagyott, mikor lelőttek, de aztán letöltöttem egy progit, amivel hozzá lehet rendelni CPU magokat egy-egy programhoz, kapott a játék két saját magot, azóta rezzenéstelen; kivéve persze a szokásos sétálás közbeni akadozást, amit az SSD-re telepítés se oldott meg. 
shield