- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
Nem tudom feltölteni, mert nem a 2.0-t használom. Hogy lehet ugyanaz a forrás, és a cél? Hiszen máshova kell tenned.Nem értem...
Nem onnan kell kivágnod!
A Program Files\bitComposer Games\S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat\gamedata\configs\text mappából kell kivágnod, és beillesztened a Program Files\bitComposer Games\S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat\gamedata\configs mappába. Szerintem fontos, hogy a /text mappában ne legyen ott, szóval ne másold, hanem mindenképp kivágd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Bomba ár! Dell Latitude 7212 Rugged Extreme - i7-8G I 16GB I 256SSD I 11,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest