- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A OnePlus 10T is törékeny jószág lett
- Mobil flották
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
kekeeci #37211 üzenetére
Jelenleg ezzel játszogatok: Tunguska: The Visitation
Egész jónak tűnik eddig, olyan mint egy izometrikus nézetű STALKER játék, ugyanúgy a zónában játszódik, vannak anomáliák, mutánsok, kitörések, csak itt mindennek más neve van a játékbanMég a kezdőfalu is totál hasonló, az első küldetéseket adó trader NPC-t is Dr. Sidor-nak hívják
Annyi hogy itt nem fegyverkereskedő, hanem valami doktor.
Vannak hibák benne de nem nagy dolgok, pl. engem bosszant az inventory management, alig van hely pakolászni, főleg hogy csomó mindent alapból cipelni kell mert nem lehet tudni melyik tárgyra mikor lesz szükségünk küldetéshez pl. Voltak tárgyak amiket találtam, aztán elraktam a játék elején lévő tárolóba, majd jóval később haladva a játékban kiderült hogy kellenek, kutyagolhattam vissza értük az első területre
Volt 1x-2x hogy elbugolt valami, olyankor mentés visszatöltés segít. Menteni csak tábortüzeknél, illetve ágyaknál lehet, meg egyik területről másikra haladásnál ment automatikusan.
Nem tudom meddig tart még, ha végzek vele valszeg ránézek erre a modra is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viccrovat
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS érintő i7-1265U 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Corsair RM 750 - tökéletes állapotban, dobozában eladó!
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Thrustmaster t-lcm pedál
- ZBook 15 G6 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest