Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Jövő héten érkezik a Mate 80 széria
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
kekeeci
üzenetére
Jelenleg ezzel játszogatok: Tunguska: The Visitation
Egész jónak tűnik eddig, olyan mint egy izometrikus nézetű STALKER játék, ugyanúgy a zónában játszódik, vannak anomáliák, mutánsok, kitörések, csak itt mindennek más neve van a játékban
Még a kezdőfalu is totál hasonló, az első küldetéseket adó trader NPC-t is Dr. Sidor-nak hívják
Annyi hogy itt nem fegyverkereskedő, hanem valami doktor.Vannak hibák benne de nem nagy dolgok, pl. engem bosszant az inventory management, alig van hely pakolászni, főleg hogy csomó mindent alapból cipelni kell mert nem lehet tudni melyik tárgyra mikor lesz szükségünk küldetéshez pl. Voltak tárgyak amiket találtam, aztán elraktam a játék elején lévő tárolóba, majd jóval később haladva a játékban kiderült hogy kellenek, kutyagolhattam vissza értük az első területre
Volt 1x-2x hogy elbugolt valami, olyankor mentés visszatöltés segít. Menteni csak tábortüzeknél, illetve ágyaknál lehet, meg egyik területről másikra haladásnál ment automatikusan.Nem tudom meddig tart még, ha végzek vele valszeg ránézek erre a modra is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Káprázatos űremléket állított Jeff Bezos az édesanyjának
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Parfüm topik
- DOOM - The Dark Ages
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T 8/128GB Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Normél, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Minőségi tápegységek,650-1400W-ig,számlával,garanciával,EVGA,HP,FSP,Cougar,Cooler Master,stb
- Bomba ár! HP EliteBook mt46 - Ryzen 3 4450U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Még a kezdőfalu is totál hasonló, az első küldetéseket adó trader NPC-t is Dr. Sidor-nak hívják
Annyi hogy itt nem fegyverkereskedő, hanem valami doktor.
Volt 1x-2x hogy elbugolt valami, olyankor mentés visszatöltés segít. Menteni csak tábortüzeknél, illetve ágyaknál lehet, meg egyik területről másikra haladásnál ment automatikusan.
shield