- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sklopp
őstag
válasz
Sensut #36402 üzenetére
Érdekes helyzet, nekem nem jött elő elő ez a hídi jelenet. Elvállaltam a melót, intéztem Janov állomáson a szolgálattal és a szabadsággal a megbeszélést, Zatonban némi lövöldözés után egy sebesült zsoldossal való beszélgetés végén a bőrönd meglett, az alállomáson Fejszés közölte, hogy fel használtak egy frakcióháború kirobbantása céljából, így jártam. Ezek után mindkét frakció rám haragudott egy ideig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest