Hirdetés
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
' Tzs ,
üzenetére
Ne öld magad, nem vesztettél semmit (most már ide írom, holott ez egy CS mod, A Változás Idejéről van szó). Végigmentem rajta a Szarkofágtól az Ingoványig, meg vissza, pályáról pályára, de egyszerűen nem értem miről is lenne itt szó
. Azt kivettem az elején, hogy egy zsoldos vagyok, aki a Szarkofágban ébred a monolitosok közt és talán a tudósok átvertek, mert odacsaltak és törölték az emlékeimet, vagy valami ilyesmi. Aztán elküldenek a Megjelölt után, akiről közben ugye kiderül, hogy ő Strelok. Qrva sokat kell nyargalni pályákon át egy-egy feladat miatt, erre csak a rengeteg rejtekhely az egyetlen vigasz, ebben legalább jól lehet lootolni meg fejleszteni-kereskedni, mert van amivel. Aztán egyszer csak a Csapos elküld Sötét Völgybe, hogy fedezzem Strelokot amikor kijön a laborból, majd találkozom vele a Bárban, aztán Jantarban. Csatlakozom hozza a Radarhoz, ott ő lemegy a laborba, majd vissza is jön, aztán valami kollégákkal elmennek Pripjátyba, tőlem meg búcsút vesz. Szidorovicshoz is kell mennem, ami a világ másik vége. Mikor odaérek Szidorovicshoz, ő elkezd nekem mesélni Strelokról, amit már tudok. Ekkor értettem meg, hogy mindjárt a legelején nekem egyenesen hozza kellett volna vágtázni, és nem más feladatokkal foglalkozni. Vagyis ez egy alapvető hiba, egyik feladat nem befolyásolja/módosítja a másikat, ha közben teljesül. És ezen a ponton a feladatok meghaltak, csak némi bugyuta freeplayhez valókat osztogatnak szanaszét... Nem tudom mi akart ez a sztori lenni, de nincs tovább
. Szóval szépnek szép a mod, de vagy nagyon el lett b...szva, vagy egyszerűen csak ez is egy félbehagyott munka. Kár, mert jók benne a fegyverek, meg szépen megy a grafika is, leszámítva, hogy betöltésekkor gyakran kidob. Ilyen látványos anomáliákat, meg kitöréseket még nem láttam egyik játékban se. Meg elég jól használható járművek is vannak benne, be lehet rúgni néhány jó öreg Zsigát is. Szóval, ez inkább egy freeplay modnak felel meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Linux kezdőknek
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- OLED TV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Dell Precision 7730,17.3",FHD,i5-8400H CPU,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung 860 EVO 1TB SSD,2.5
- Új Prémium vezeték nélküli billentyűzet eladó Magyar (PBT) kupakokkal
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚJ! BONTATLAN! WD BLUE Sata SSD 1TB,2.5,560/530
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Azt kivettem az elején, hogy egy zsoldos vagyok, aki a Szarkofágban ébred a monolitosok közt és talán a tudósok átvertek, mert odacsaltak és törölték az emlékeimet, vagy valami ilyesmi. Aztán elküldenek a Megjelölt után, akiről közben ugye kiderül, hogy ő Strelok. Qrva sokat kell nyargalni pályákon át egy-egy feladat miatt, erre csak a rengeteg rejtekhely az egyetlen vigasz, ebben legalább jól lehet lootolni meg fejleszteni-kereskedni, mert van amivel. Aztán egyszer csak a Csapos elküld Sötét Völgybe, hogy fedezzem Strelokot amikor kijön a laborból, majd találkozom vele a Bárban, aztán Jantarban. Csatlakozom hozza a Radarhoz, ott ő lemegy a laborba, majd vissza is jön, aztán valami kollégákkal elmennek Pripjátyba, tőlem meg búcsút vesz. Szidorovicshoz is kell mennem, ami a világ másik vége. Mikor odaérek Szidorovicshoz, ő elkezd nekem mesélni Strelokról, amit már tudok. Ekkor értettem meg, hogy mindjárt a legelején nekem egyenesen hozza kellett volna vágtázni, és nem más feladatokkal foglalkozni. Vagyis ez egy alapvető hiba, egyik feladat nem befolyásolja/módosítja a másikat, ha közben teljesül. És ezen a ponton a feladatok meghaltak, csak némi bugyuta freeplayhez valókat osztogatnak szanaszét... Nem tudom mi akart ez a sztori lenni, de nincs tovább
shield