Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
Riot Gin
üzenetére
nem is értem, miért érzed úgy?

a spektrum projektet is végigjátszottam, az enotot is (ami inkább az sgm módosítása, akárcsak a s.n.i.p.e.r. mod, nem pedig az sgm ez enoté, ha érted a különbséget) most a Время Альянса van folyamatban (a g.l.a.d.i.a.t.o.r. is megvolt), de ilyen sűrűn nem crashelt egyik se

olyan volt, hogy az enot olyant crashelt, hogy utána egy mentést se töltött be utána, újrakezdtem, utána véigjátszottam, ennyi crashem talán összesen nem volt, mint neked egy-egy játékban.amúgy ez a Время Альянса egy nagyon jó kis mod, ha kicsit értenék hozzá, 2 dolgot változtatnék meg benne: kéne bele hálózsák, illetve a teleportok úgy kellene működjenek, hogy ne kelljen mindig visszamenni a bárba, ha másik területre akarok menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Pro 14 Plus 14" FHD+ IPS Ultra 7 265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- Dell Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

shield