- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Netfone
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
Most a SMRTER-el jatszom, ott veletlenszeruen vannak Monolitos osztagok, a' la' Alpha csapatok.
Kerdes, hogy az Enot vagy SMRTER volt elobb, mert nagyon hasonlo az otlet.
Amugy en is ugy vagyok, hogy ruhellem, ha hirtelen egy kuldetesre osszpontositok, es utamba kerul par Monolitos ahol nem kene...Csupancsak azert mert hirtelen rad tamadnak bokrok stb modul, leamortizaljak a pancelod - fizetheted a javitast, ki is nyiffanhatsz stb. -
Aarpok
őstag
Szeretek én is harcolni,de ha utána van egy kis nyugi az még jobb.Egyszer valami torrentes sgm2.2 - ben jött a hajóhoz vagy 5 alfa csapat egyszerre kicsináltak mindenkit persze engem is.Valamikor régebben kipróbáltam az egyik Ferr-Um módot abban meg zsoldosok jöttek 6 fővel mire 1 - el végeztem és szedtem volna össze a cuccaikat a másik csapat mesterlövésze már fejbe is küldött (ebben csak mester fokozat volt).Valaki szereti az ilyen eseményeket én nem nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HP 250 G6 i3 / 8GB RAM / 500GB HDD / DVD író Megbízható, olcsó laptop
- Acer Aspire 3 AMD A4 / 8GB RAM / 240GB HDD Megbízható, olcsó laptop
- Eladó 57" Samsung Odyssey Neo G9 ívelt, 2 4K 7680 2160, 32:9 szélesvásznú, 1ms, 240Hz
- Sony 90mm f2.8 Macro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest