- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- Yettel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 11 - népalma
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
C4mp3r
addikt
válasz
Renátó101
üzenetére
Én a Duty-val szimpatizáltam a CS-ban és a SoC-ban is. Sajnos teljesen megsemmisíteni nem lehet egyik frakciót sem, pedig elég rendesen törekedtem ennek a kivitelezésére a Freedomal szemben.
Remélem az új game-ben orvosolják ezt a hibát. 
#21: Bevallom amikor megvettem, engem kifejezetten idegesített, hogy minden magyar volt.
Először nem is tudtam mi merre, mert annyira hozzászoktam már az ánglis verzióhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! LENOVO ThinkCentre M800 - i7, 8GB/120GB
- Felújított Samsung Galaxy s22 ultra 12/256
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Remélem az új game-ben orvosolják ezt a hibát. 
Először nem is tudtam mi merre, mert annyira hozzászoktam már az ánglis verzióhoz.
shield