- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Aarpok #18528 üzenetére
Erdekes.Azt hittem hogy ha megcsinalod vegig a banditas kuldeteseket mind a 4et, akkor kapsz valahol/valakitol egy doksit.Majd megnezem a taskat, de lehet hogy azt mar kifosztottam, fene tudja...
Most Janovban talaltam egy X7es doksit, Varg/Varga kuldetes kapcsan.Asszem a Szolgalat es a Szabadsagos kuldetesek kapcsan (kinyirod a Szolgalattal a jaroroket, aztan a Szabadsaggal a Szolgalatos elkovetoket, meg arulokat asszem).Fenn van a lezuhant Dron mellett a terkep bal felso sarkaban, a tuzanomalia utan.hubai1979 aminn all a kurzor az mifele fegyver ? Nem jovok ra...Picitt olyan mint a G37es es tsai...
Telda mar nem tudom milyen fegyverrel nyirtam ki, talan a megvett Bison (olyan 13-15 ezer, vedd majd meg, az elobb mar szoltam rola) es soretes, de asszem par granatot is hasznaltam, rohadt sokat kell loni amig vegre megdoglik, ne add fel, lovoldozz szaporan, az jutott eszembe, az alap fegyverrel tudsz 40mm-es granatot is kiloni, en azt elfelejtettem, ha van penzed, vegyel parat, es miutan megpuhitottad soretessel es kezigranattal, tavolrol kinyirhatod...
UI : bementem a pripjatyi alagutba, veletlenul Vanot vallon lottem hatulrol soretessel (106 sebzes, nem 109, az az XM8 sebzese), es kiterult mint a levelibeka
Zulut es Koszat meg kettobol leutte 1 ormanyos. Asszem vegig elol kell menjek, joval elottuk, mert koran elhalaloznak, ha nem.Telda kar hogy nincs olyan raketavedod az elejen, mint most nekem, 450et sebez
300 az alap, es rajon a 300 fejloves+1 parancsnok dolog, ugy emlekeztem hogy +20%, de akkor valahogy maskepp szamolodik, ugy tunik, hogy minden fegyvernek egyedi + erteket adtak, mert XM8 76-ot sebez nalam (kezikonyvvel, anelkul asszem 56), es most meg 109-et. A gyorstuzelo soretes meg 70et kezikonyv nelkul, es most meg 106-ot stb.Kepek : az elso a kedvenc pisztolyom mutatja valami SIP(SIG) 226, rendelni lehet a Szkadovszkos urgetol, ize, Furgetol
A masik ketto meg a helyszint es a ladat mutatja, amit Varg(a) miatt kapunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- VivoBook S413EA 14" FHD IPS i5-1135G7 8GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- AFOX GTX 1050 Ti 4GB GDDR5
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest