Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Szárba szökkentek a pletykák a Galaxy Buds 4-es szériát illetően
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
válasz
shield
üzenetére
Nos, én nagy nehezen összeharácsoltam annyit. Aztán mikor megláttam, hogy mennyibe kerül fejleszteni (mert csak a tudósok bunkerében lehet) rájöttem, hogy kell egy kis bankhax. Úgy nagyjából 3/4 óra után végre volt elég pénz fejleszteni. Szerintem abszolút megérte. Sok az a majdnem 1 millió rubel, de messze a legjobb ruha a játékban (3 verzió között - duty, freedom, "normal" - nincs különbség). Viszont a ruha teljes rebuildje 1,2 millió rubel az elköltötteken felül. Végre nem csak áll a lóvé, hanem van mire elverni.
-
rétisün
veterán
válasz
shield
üzenetére
ez melyik mod?
azt hittem, meg sincs a braz, de szerencsére laptopra letöltöttem, ott megvan. persze hogy mikor kerül sorrra, az mwgint egyjó kérdés.....
jó az új arcod
(először azt hittem, megint valami ph! (logout) anomália, hogy keveri az avatarokat (volt már olyan) de már túl régóta ez van 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(először azt hittem, megint valami ph! (logout) anomália, hogy keveri az avatarokat (volt már olyan) de már túl régóta ez van