Hirdetés
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Antonius1978
üzenetére
Eddig a súlyhatár átírása működik a Sniper-ben. A nagyon leromlott páncél, fegyver eladás és javítás korlátozását hiába írtam át nem működött, ami állítólag az alap játékban nem okozott gondot. A készítők szerint igen fontos lehet, mert biztos építettek bele ellenőrző funkciót. Ha a megváltoztatott fájlok voltak a játékba akkor már nem volt hajlandó a következő pályát betölteni. Kénytelen voltam az eredetit visszamásolni.
Amit észrevettem, ha egy eléggé leromlott tárgyat sokáig tárolok, akkor nagyon lassan javulnak. Már több cucc is annyira javult, hogy már eltudtam adni. Ennyi a kárpótlás a korlátozásért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

shield