- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Antonius1978 #14139 üzenetére
Eddig a súlyhatár átírása működik a Sniper-ben. A nagyon leromlott páncél, fegyver eladás és javítás korlátozását hiába írtam át nem működött, ami állítólag az alap játékban nem okozott gondot. A készítők szerint igen fontos lehet, mert biztos építettek bele ellenőrző funkciót. Ha a megváltoztatott fájlok voltak a játékba akkor már nem volt hajlandó a következő pályát betölteni. Kénytelen voltam az eredetit visszamásolni.
Amit észrevettem, ha egy eléggé leromlott tárgyat sokáig tárolok, akkor nagyon lassan javulnak. Már több cucc is annyira javult, hogy már eltudtam adni. Ennyi a kárpótlás a korlátozásért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- Apple watch se 44mm 100% akkumulátor új óra (volt valamikor)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest