- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
válasz
Physicist03
üzenetére
Remélem igazad lesz kolléga
Ezt a Kardan-küldit mindenképp meg kell oldanom,mert a főszálhoz tartozik.Esetleg nem tudsz utána érdeklődni valahol,hogy milyen alkatrészekre van szükség ahhoz az eszközhöz?3 zöld panelt találtam,de az még nem elég. 
-
válasz
Physicist03
üzenetére
Angolul játszok. Szerintem hibátlan a fordítás, eddig nem találkoztam google translate mondatokkal. Az is érdekes, hogy kordonból átmentem a mocsárba, de a térkép szerint már a mocsár terült el köztem és a kordon között
Adok neki egy esélyt de ha túl sok hajam hullik ki akkor nem folytatom.
Egyébként eddig minden mod amit kipróbáltam a végén adta be a kulcsot. OL 2010 Pripyat városában crashelt és nem tudtam továbbmenni, CS Complete moddal akkor crashelt amikor átértem a felvonóhídon, és nem ment tovább többet. Nincs szerencsém ezekkel. SGM csak egyszer dobott ki csak az asztalra
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD 620 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ezt a Kardan-küldit mindenképp meg kell oldanom,mert a főszálhoz tartozik.Esetleg nem tudsz utána érdeklődni valahol,hogy milyen alkatrészekre van szükség ahhoz az eszközhöz?3 zöld panelt találtam,de az még nem elég. 
Adok neki egy esélyt de ha túl sok hajam hullik ki akkor nem folytatom.
shield