- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
válasz
hubai1979 #11749 üzenetére
Igen már hallottam erről a bugról,de akkor az én játékom a legbugosabb mert nálam még egyszer sem fordult elő ez
Olyan előfordult,hogy a zsoldosok kinyírták egy eltévedt gránáttal (nekem szánták).Más megoldás nincs vissza kell tölteni és jó lesz de hogy mikor
(#11752) janinitez45 Küldetések jutalmaként kapott rejtekhelyeket biztos,hogy mutatja.A keresett személyeket tényleg nem mutatja,mert azt neked kell megtalálni.Mondjuk cordonban szidorovics pincéjében egy nagyon apró fehér pötty azért látható (ő a keresett) igaz szinte nagyítóval kell nézni.
-
Physicist03
senior tag
válasz
hubai1979 #11749 üzenetére
Ne hagyd ki! Nekem is ugyanez a bug jött elő. Többször is visszatöltöttem mire sikerült megcsinálni. Azt a technikát kell használni, hogy amint elintézitek az utolsó zsoldost is akkor ugye beszélni kell vele, minél gyorsabban oda kell szaladni hozzá és beszélni vele, különben elkezd tornázni
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Battlefield 6
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi haladó szinten
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- Windows 11
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest