Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
Csatlakozom dodo - hoz ez nem csalás csak a játékba betett lehetőség kihasználása.Arra már inkább mondanám,hogy a 2 m átmérőjű fán keresztül szétlőnek illetve átnyúlnak a falon és amerre mész mennek ők is (röntgenszem).
Más: feltettem a SOC - hoz az OGSE modot.Egész jó egy kicsit nehezebb is,mint az alapjáték.Számomra az is különös volt,hogy nem mehettem be az alaptáborba amíg meg nem dolgoztam érte,ha megpróbáltam szitává lőttek.Azt is jó dolognak tartom,ha fejbe lövöm az enemyt ténylegesen megmurdel.Mutánsok kicsit szívósabbak és amit észlelnek üzdözöbe vesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
shield