- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- HMD Skyline - jó szerelés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
Argyelán
csendes tag
Először az a majd a b változattal próbáltam. Sajnos sikertelenül!
DirectX. Érdekesek és megoszlóak a vélemények.
Eltávolítás. Szeretnék egy trükköt megosztani veletek. Le kell, hogy szögezzem, minden directx eltávolítható, csak cselesnek kell lenni. A regisztriben kell egy sort elrontani, átírni és kész. Akár a 6.1 felrakhatóvá válik. Mi ezt kipróbáltuk, a kényszer vitt rá bennünket.
A Patch címeket köszönöm és kipróbálom. -
Argyelán
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget várok egy furcsa hibával kapcsolatosan. A család egyik kedvenc játéka a Max Payne nem akar indulni. A hibaüzenet a következő:
Runtime Error! Program C:GamesMax PayneMaxPayne.exe
abnormal program termination
Nem tudom mire vélni. Ez azóta van, hogy feltettem XP alá is és persze a DirectX9a vagy 9b-t.
A gépem leírása: ATI9800Pro, P4/2400/512Ram, ABIT IC7-G
Gondolom, ezzel túl sok probléma nem lehet. Azt vettem észre, hogy amikor a DirectX9 kerül fel, attól kezdve nem hajlandó működni. Ezt kipróbáltuk NVIDIA G-Force 4 TI4200 kártya esetében is.
Nekem még az első kiadású gyári Max Payne-m van. Nem töltöttünk rá javító patchet és az az igazság, hogy nem is tudom, hogy honnan is lehetne ezt megtenni.
A segítségeteket előre is köszönöm!
Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest