- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- LTE frekvenciák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
az active smart monitorról írtam nem a seatoolsról.
A smart egyébbként mint flashcash is írta egy önnáló rendszer ami akkor is monitorozza a vinyót ha nem teszel föl semmilyen smart progit. Pár hónapja próbáltam mélyebben utánajárni, sajnos csak kevés infót találtam, de az alapján azt tudom hogy maga a smart elektronika egy algoritmus alapján valami statisztikai elemzést vagy ilyesmit csinál, ebből próbálja előre jelezni a meghibásodást. Itt a ph-n is volt olyan akinek bootoláskor kiírta hogy a vinyó tönkre fog menni mentse az adatait, és tönkre is ment rövid időn belül. -
Den
veterán
ezt en mondtam. ha sok lenne otven fok akkor a gyarto eloirna hutest, mivel nem ir elo, igy valszeg ugy terveztek hogy nem art neki. Ez az otvenfok tipikus para hatar, procinal is vinyonal is itt kezdenek parazni az emberek, bar azt nem tudjak megmondani hogy minek art es hogyan de azert csak mondjak...
-
-
Den
veterán
''T.E.C. stands for ''Threshold Exceeded Condition'' and basically means a failure. If one or more attribute values are less than or equal to their corresponding attribute thresholds, then the device reliability status indicates an impending degrading or fault condition. ''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivaldi (böngésző)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest