- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
Aktív témák
-
morzsol
aktív tag
Atusnak meg köszönöm ezt a mondatát:
''...mit is szeretnél venni, és mennyiért...''
Mert ennek hatására kezdtem megfogalmazni a kritériumokat...
Nem sorrendben:
CF, AA, min. 35mm ekv.-, min. 4 Mp, TIFF/RAW, sok M
Ezeket - tegnap botlottam bele - a Minolta S414 teljesíti egyszerre csak.
+ szűrőmenet, + fémváz, + jó fogás (= ormótlanság :) )
Még figyelgetek... -
morzsol
aktív tag
''Azt viszont már nagyon nem értem, hogy mit is szeretnél venni, és mennyiért.''
Hát ez az, ami itt most épp vizsgálatra szorul. Mert nagyon függ attól, hogy (nekem) mennyit érnek meg. Felső határ... nem, nem a csillagos ég, hanem max. max. az s7000 ársávja. De a kép alapján úgy tűnik, inkább egy 4 Mp-s nívósabb darabnál maradok, meg a pénzemnél.
Még vizsgálódom, és ha beledöglöttök is, akkor is megírom Nektek! :DDD
[Szerkesztve] -
morzsol
aktív tag
Én csak itt egyszer bepofáztam..., aztán meg válaszoltam, aztán meg... elfoglaltam egy topicot?! Én egy kakukkfióka vagyok! :O
Valaki itthagyott egy üres topicot, ( a kőbaltás ember,) éppen kényenyelmes volt nekem és... beleköltöztem?? Óóóó, szabad ilyet?!
Én csak... tényleg csak válaszolgattam abban az irányban, meg gondolkoztam tovább, amit a többiek elkezdtek... semmi rosszat nem akartam... és egyszer csak itthagytak!!! :O
Mert... a témaindító kérdés engem is érdekelt...
Ki is nyomtattam egy 300 dpi-s képet az s7000-el tegnap, az egyetlen 12MP-st, ami ''Steve''-nél található... Elsőre elég kiábrándító! (Epson foto 6 tentás 5000 akárhány dpi-vel, a legnagyobbal, amit tud (915-ös). A kész kép kb. 33 cm lett volna, úgy kb. az A/4 110%-a, 300dpi-s. Ebből egy 10x15-ös részletet. Még nézegetem, de... nem az igazi.) -
morzsol
aktív tag
Ezért mondtam korábban, hogy nem az az igazán igazi. Én is pont ilyennek láttam (a letöltött tesztképeket) a s7000 esetében is, ezért szerettem ki belőle.
A 602z prospektusában a gépről(!) készült képeket is a 602z-vel készítették (állítólag), perfekt. Most a digitális fotó III/10 számában az s5000-rel van 3db (2db) tesztkép 3 ill 6 Mp-s felbontásban. Teljesen fotószerűen lágy, kellemes, kicst zajos (mint amit látni lehet a képernyőn át is) de ez elmegy, a filmek is zajosak kissé. Szóval ez az ''darabosság, elmosottság'' (amit én is látok) ott nem köszön vissza, vagy nem zavaró. -> Mostmár ''teljesen tanácstalan vagyok''! :F
Ráadásul a Canon 1DS-től, (amit etalonnak tartottam -csak úgy magamnak- zaj terén) is láttam zajosabb (és kontraszttalan) képeket... :F - Passzolom a témát!
Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Formula-1
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Elektromos cigaretta 🔞
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest