Új hozzászólás Aktív témák
-
hiimi
csendes tag
Tényleg érdekes bennem úgy tudatosult anno ahogy leirtam! Az azért gáz ha a 2-es táblázat Voodoo részét nézem,mit látok? Voodoo 1-2 64bittel! Ebből következik hogy a Cavington más adatoknál is szóba jöhet. A HWHUNPAGE táblázatát a netezők bemondásai alapján állitották anno össze. Persze én is tévedhetek, ezért ha másnak is vannak emlékei azt meghalgatmám! Ja és PCWORLD 99/11 50. oldal, CHIPmagazin 2001/8 78 oldal. Most hirtelen ennyi!
-
hiimi
csendes tag
A savage4 128bites, a vanta 64, + az S4 volt az első kártya amelyik tudta a textura tömöritést. A vanta képminősége sokkal jobb, viszont lassab. Égy kis nosztalgia.Én is most vettem 400ft-ért egy 32 megás vantát. Szuper a képe! Az új kártyák képe sehol sincs. Forever Voodoo!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest