Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Új hozzászólás Aktív témák
-
XSiGma
aktív tag
válasz
Predator2
üzenetére
Hát nemtudom,a leírása ugye ezzel kezdődik:
A legzordabb körülmények közt is melegen tart ez a kabát, akár a hegyek közt, akár a városban használod. Sem eső, sem pedig hó nem hatolhat át a HyVent ™ anyagú külső részen. Heatseeker ™ szintetikus bélés pedig meleget ad és kiváló nedvesség elvezetéssel bír.14 napon belül egyébként vissza lehet küldeni,ha esetleg megrendeled és nem jön be.
Én is "fázós" típus vagyok,tavaly vettem egy Springfield parkat,ehhez hasonlót.Belül tollal bélelt,de ennek ellenére könnyű a kabát.Jártam vele Svédországban is,eddig tökéletesen bevált,a minőségére sem lehet panaszom.
A motoros kabátok meg tele vannak protektorokkal jobb esetben,egyátalán nem kényelmesek.
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz
Predator2
üzenetére
Én ugyan nem az a típus vagyok, aki évente váltogatja a télikabátjait (meg tán kifejzetten fázósak közé sem tartozom), de ami téli motorozásra jó a futárnak/őrültebbeknek, az csaktán jó lesz neked is. Nézz szét Scott, Alpinestars vagy más márkák között is - biztos van olyan kompromisszum ami kellően szigetel, de nem fognak benne enduró versenyzőnek nézni. Persze sajnos ezek sem olcsók, de hátha meg tudsz fogni valami tavalyi modellt akciós áron...
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Goggles 3 FPV drón szemüveg + Motion Controller 3 távirányító
- Bezior X500 Pro Összehajtható elektromos összteleszkópos kerékpár
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón szett - vadonatúj, garanciális
- DJI AVATA drón (3 akku, töltőhub, Motion Controller, táska)
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest