Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Régóta játszó kollégák... emlékszetek még a C64-es Pool of Radiance-re
? Találtam egy régebbi emulátort, egy C64s-t, amivel megy maximumon a töltés, meg a speedboost is, és nincsen fagyás. (Újabb C64s és Vice nem jó nálam.)
Végig akarom játszani a sorozatot megint, a POR olyan rohadt nehéz volt, hogy annak idején abbahagytam.
A sorozat köv tagjai a Curse of the Azure Bonds (COTAB) és a Secret of the Silver Blades (SOTSB). Ha valakinek van kedve újrajátszani az öregeket, írjon, segítek.
Én épp Bane templomát roboltam le, a papok már cap-elve... most kinyírom azt a sárkányt, ha törik, ha szakad. Bár még egy fighter nem ártana a csapatba... így hetedik szinten baromi erős
.
A manualt érdemes letöteni, és elolvasni, hogy vannak cap-elve a karakterek faj szerint!!!
Én így nyomom:
F, T, C, MU, F/T, C/MU ... a nem fizetett NPC-k most hagytak el éppen...
Ha valakinek dereng valami, és belevágna, írjon
!
Új hozzászólás Aktív témák
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
? Találtam egy régebbi emulátort, egy C64s-t, amivel megy maximumon a töltés, meg a speedboost is, és nincsen fagyás. (Újabb C64s és Vice nem jó nálam.)
.
!