Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
yericho800
üzenetére
Most is van Steamen.
Nagyon várom amúgy, kíváncsi leszek az újrajátszhatóságra, mennyire számítanak majd a döntéseink meg ilyesmi.
-
yericho800
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Volt demó??
-
- = Zk = -
félisten
a demot próbáltam, tetszett és még jól is futott a gépen... ellenben egy Fort Solis
-
MageRG
addikt
Akinek nem esett volna le:
a játék Stanislav Lem: A legyőzhetetlen c. regényének sztoriját dolgozza fel nagyjából.
A mű a 60-as években íródott, gondolom ezért döntöttek a retro-futurista kinézet mellett. -
fiATHaLON
őstag
A munkát köszönöm, amit a tájékoztatásba fektettetek...
De ez a mondat azért nem akármi:A Starward Industries és a 11 Bit Studios anno 2020-ban jelentették be, hogy készül a The Invincible című alkotást, amely egy belső nézetes kalandjátéknak készül, amelyben a játékos Yasna-t, az Invincible nevű hajó legénységének egyik tagját irányítja, akinek a Regis III bolygót kell felkutatnia eltűnt társai után, miközben egy ismeretlen fenyegetéssel kell szembenéznie.
Nekem olyan, mintha egy 12 éves gyerekre rászóltak volna, hogy ne írjon tőmondatokat, az meg elszabadult.
Tudom, hogy pongyolává válik lassan a világ jelentős része, de minek ezt követni egy
portálon, ahol nem az éves lomtalanításról írnak...
Gondolatok jelennek meg, érzelmek... Eszmecsere zajlik.Aztán lehet, hogy csak kezdek "lemaradni" a mai felszínesedésről...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- Apple iPhone 17 Pro 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest