- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlemole
őstag
válasz
littlemole #2191 üzenetére
Amit kiderítettem a kézikönyv alapján, hogy a narancssárga led folyamatos világítása szoftveres hibára utal. Ezt elméletileg felül lehetne írni, de nekem nem sikerült.
Lehet hogy a LAN ok sem mennek a routeren? Világítania kellene a lanos ledeknek is?LAN-on próbáltam összekötni a routert és egy gépet, de nem érzékelte hogy kábel lenne beledugva. Amit ír a kézikönyv.
1. Áram ki, gépek le, kivéve amin az új szoftver image van.
2. Szgép static address beállít
IP 192.168.1.2
Subnet mask 255.255.255.0
Def router address 192.168.1.13. Szgép újraindítása, és Router áram alá helyezése.
4. Most elvileg hozzá lehetne kapcsolódni a router (192.168.1.1) microcode recovery Utility hez, és megpróbálni feltölteni az új szoftvert.Itt viszont elakadtam, illetve már korábban, mert szerintem a kábelt sem látja. Kipróbáltam a kábelt, jó. Szóval nem az a gond. A LAN portok is elszálltak volna? Villám, stb nem volt amikor a gond jelentkezett.
Tudok még valamit csinálni? Vagy tényleg kuka a router?
-
littlemole
őstag
Van nekem egy 3Com OC Wireless routerem.
Ma reggel még jó volt és ment a Net, de mostanra valami történt vele.
Kicseréltem egy másik routerre, azzal megy a net. Szóval a routerrel vannak bajok.Van valami mód arra hogy kiderítsem mi a gond? Sok dolog nincs amit meg tudnék nézni.
A kis ledek az elején max. Ami még nem ment, az a router interfésze. Nem tudtam bejelentkezni rá a szokott IP címen.Ha adok neki áramot, akkor az ALERT narancs, power és Wlan zölden világít.
Sajna a garija most márciusban járt, járt le.
(3év) Ez idő alatt 24x7 ben volt használva.
-
littlemole
őstag
Tudja valaki hogyan lehetne kikapcsoln a tűzfalat ebben a routerben?
3Com 3CRWE554G72T/3CRWE554G72TU
A menüjében nem találtam ilyen opciót. Lehetséges talán hogy egy kapcsolóval kellene kikapcsolni? Bár ez elég valószínűtlen.
Virtual DMZ-t találtam de a tűzfal még mindig be van kapcsolva a status szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Windows 11
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest