Hirdetés
- A zászlóshajó élmény újradefiniálását ígéri az Infinix Note 50 Pro+ 5G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delta×
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #15269 üzenetére
hát remélem van ai tudja mi erre a hiba :/ max holnap visszavisszük hogy 741-et redeljenek mert ez a 740 kaki :d
-
Delta×
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #15267 üzenetére
nekem 741 van azzal minden oké volt tegnap 4 megával pakoltam le a battlefield-et de most asszonynak ugye hogy kipróbáltuk vettünk neki egy ilyen 740-est de ezzel meg azt mondja hogy 1.2 nél többet nem bír többet... a bandwich cotrol így igen már értem miről van szó ott kikapcsoltam a korlátozást
nem sokat tudtam meg így a hivatalos weboldaltól :/ próbálkozok itt most mindennel de sajnos nem tölt gyorsabban
-
Delta×
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #15265 üzenetére
sehol sincs N választhatóság se olyan menü hogy QoS csak QSS
-
Delta×
senior tag
hogy állítom be a mai napon vett Tlink 740-es routeren hogy maximális sebességgel töltsön, vagyis engedélyezze a töltést ?!
Reggel ugye barátnőmnek bekötöttem az enyémet ment a 4 megbit/sec most vettünk neki és csak 600kb-1.2 megával tölt.. mikor hogy :/
a http://192.168.0.1/ panelon belül kell valamit állítani? -
Delta×
senior tag
és az nem befojásolja a dolgot hogy a T-home nak van ilyen alapvető akármije ? Egy ilyen aszfalt rúter ami a tv-be és a telefonba si megy de van rajta 3 sz gépnek való kimenet ebből próbáltam beopcionizálni az én rúteremet .. Szóval akkor majd csatlakozzak fel a rúter bioszba és setupoljam a dolgokat ?
-
Delta×
senior tag
Hello
Tud abban valaki segíteni hogy T-home netet lehet e általan másárolt rúterral osztani ? Vagy pedig a szolgáltatótol kell kérni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Adobe Photoshop
- Okos Otthon / Smart Home
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- A zászlóshajó élmény újradefiniálását ígéri az Infinix Note 50 Pro+ 5G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Építő/felújító topik
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- GRADO RS1e fejhallgató eladó
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest