Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megindult az Android 15 a Sony Xperia 1 VI-ra is
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delta×
senior tag
Hello
Tud abban valaki segíteni hogy T-home netet lehet e általan másárolt rúterral osztani ? Vagy pedig a szolgáltatótol kell kérni ?Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
Delta×
senior tag
És kell ehhez valami program vagy akármi ? vagy beszólni a szolgáltatóhoz ? mert asszonynál próbáltam a thome hokiból egyik slotból a rúteromba de semmi net sem volt :/
Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
Delta×
senior tag
és az nem befojásolja a dolgot hogy a T-home nak van ilyen alapvető akármije ? Egy ilyen aszfalt rúter ami a tv-be és a telefonba si megy de van rajta 3 sz gépnek való kimenet ebből próbáltam beopcionizálni az én rúteremet .. Szóval akkor majd csatlakozzak fel a rúter bioszba és setupoljam a dolgokat ?
Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
Delta×
senior tag
hogy állítom be a mai napon vett Tlink 740-es routeren hogy maximális sebességgel töltsön, vagyis engedélyezze a töltést ?!
Reggel ugye barátnőmnek bekötöttem az enyémet ment a 4 megbit/sec most vettünk neki és csak 600kb-1.2 megával tölt.. mikor hogy :/
a http://192.168.0.1/ panelon belül kell valamit állítani?Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
Delta×
senior tag
válasz sarkanyolo2 #15265 üzenetére
sehol sincs N választhatóság se olyan menü hogy QoS csak QSS
-
Delta×
senior tag
válasz sarkanyolo2 #15267 üzenetére
nekem 741 van azzal minden oké volt tegnap 4 megával pakoltam le a battlefield-et de most asszonynak ugye hogy kipróbáltuk vettünk neki egy ilyen 740-est de ezzel meg azt mondja hogy 1.2 nél többet nem bír többet... a bandwich cotrol így igen már értem miről van szó ott kikapcsoltam a korlátozást
nem sokat tudtam meg így a hivatalos weboldaltól :/ próbálkozok itt most mindennel de sajnos nem tölt gyorsabban
[ Szerkesztve ]
-
Delta×
senior tag
válasz sarkanyolo2 #15269 üzenetére
hát remélem van ai tudja mi erre a hiba :/ max holnap visszavisszük hogy 741-et redeljenek mert ez a 740 kaki :d
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest