-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#42556672 #35839 üzenetére
Azért ne menjetek torokra :-)
Nekem amúgy mindegy ,hogy lan-lan , vagy lan-wan, a lényeg ,hogy egy alhálón legyen minden és az asus kezelje az ip osztást.
Azért erőltetem az asust elsőnek , mert számomra nagyon baráti és kezelhető a felülete. A lucival szemben nekem ez sokkal jobb.(...igen, én egy sima mezei júzer vagyok)
A parancssoros megoldásnál meg nekem minden jobb!Holnap megpróbálom az elejétől kihámozni a lényeget az írásaitokból.
-
woodworm
veterán
válasz
#42556672 #35837 üzenetére
- Nincs igazad, mert dhcp-n mindenképpen megkapja a beállításokat, a reservation szerver oldali beállítás, a kliensnek ettől nem lesz jobb.
- LAN-LAN csatlakozása van tudomásom szerint, openwrt-ben pedig statikus a lan interfész alapbeállításban. Át lehet állítani ügyfélre, de akkor, mint mondtam, kell elébe egy másik router az eléréséhez.Arra a problémára, amivel idejött, az a megoldás, hogy a lan interfész beállításainál megadja az átjáró címét.
-
woodworm
veterán
válasz
#42556672 #35835 üzenetére
Légy szíves ne beszéld le róla, mert a routeren futó transmission nem fogja elérni az internetet és a csomagtároló sem lesz elérhető. Ez volt a kiinduló panasza. Az asusban beállított address reservation ezt nem fogja megoldani. Az openwrt lan oldali beállításait meg jobb nem bolygatni (dhcp ügyfél kellene ehhez a beállításhoz), mert így mindenképpen kell a plusz router a konfigurálásához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASUS notebook topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Revolut
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest