- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PeGaTi #14564 üzenetére
arra figyelj majd, hogy a mobilok nem minden esetben szeretik a szélsőséges csatornákat, tehát fontos lesz/lehet a magyar régió, ahol 13 csatorna adott, de bizonyos mobilok csak 11-ig kezelik le, illetve csak b/g módot tud.
az most nem ugrik be, hogy a titkosítással (wep, wpa, wpa2) mi a helyzet, de próbáld ki több módban is. -
válasz
PeGaTi #14556 üzenetére
pedig az a verzió még hardveresen is erősebb, mint a korábbi verziók!
mivel a szervizben megfelelően működött, ezért csak arra tudok tippelni, hogy vagy van nálad valami, ami nagyon bezavar - kikapcsolt telefon mellett próbáltad? -, vagy nem a környezeti tényezőknek megfelelően van beállítva.
a beállítások nézd át ismét, magyar régió, megfelelő csatorna, transmit power; high...stb.
esetleg reset majd újrakonfig volt?
vagy a firmware verzió frissítése?
bár mondom, ha máshol megfelelően működik, akkor nálad lesz valami probléma...Intruder2k5; nekem pont van a hgw mellett egy philips rádiós telefon, de nem zavarja, korábban sem zavarta a tl-wr941nd routert.
-
-
-
válasz
PeGaTi #14547 üzenetére
mondanám, hogy típusos hiba is lehet, ha nem ment volna át sok ebből a típusból (is) a kezem alatt, sokat bekonfiguráltam, és nincs velük probléma, különben zaklatnának, hogy nem működik rendesen.
az usa régió nem feltétlenül okés, nem minden ellenoldal kezeli rendesen, meg ott más a csatornás kiosztás is.
estleg térképezd fel a környezetet, hogy milyen elérhető idegen hálózatok vannak, és azok melyik csatornán forgalmaznak, próbálj szabad csatornát beállítani a sajátodra; link (nem kell telepíteni, csak futtatni)
melyik verziós a router?gegszee; típusa és verziója válogatja, de minden gyártónál vannak jobb és rosszabb típusok/szériák, általánosságban nem húzható le a tp-link, a belkin sokkal problémásabb, erre már ő adja a nevét a linksys mellé, nem pedig a cisco...
-
törölt tag
válasz
PeGaTi #14544 üzenetére
Nekem Linksys WRT54-GL routerem van, kint van a falon, felette pedig a vezeték nélküli telefon. A hátsó szobában (20-30m) a jelerősség kiváló, win7 ikonon csak 1 vonalka hiányzik.
Szerk.: Az albérletemben pedig egy smc üzemel (régi típus), felette a vezeték nélküli telefon. Igaz a router mellett ülök, de az utcán is fogható a jelem.
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
PeGaTi #14544 üzenetére
Én is ezzel küzdök eredménytelenül. Szintén TP-Link TL-WR841ND. Nekem már egyszer cserélték a routert de az új is ugyan olyan rossz.
Nekem folyamatosan romlik a jel erőssége, például ma hazaértem és nem lehetett csatlakozni mert wifi jel 0 volt. Újraindítás után megjavul, majd ahogy telik az idő megint gyengül.Én is vettem rá 8dbi-s antennákat de nem javít rajta semmit.
Kipróbáltam mindhárom firmware-t, semmi változás.
Nálam nincs semmi zavaró tényező.Ha senki nem mond valami használható megoldást akkor megint visszaküldöm, csak ez így elég érdekes.
Sőt volt még egy srác a másik fórumon aki szintén ezzel küzd.Kiváncsi vagyok te mire jutsz vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest