- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Leépíti a Sony az európai piacot?
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabro0
őstag
válasz
gabro0 #41839 üzenetére
Még annyi plusz infó, hogy a Digi névszervereivel, a routert kiiktatva (gépet direktben az ONT-re kötve) ugyanúgy döcög, mint routerrel és 3 másik különböző névszerverrel.
Vagyis ebből a szempontból off topic, mert a router nem játszik szerepet a problémában :/Maradt a gépem és a Digi. Előbbit nem kizárnám, szóval megyek a Dig topicba.
-
krealon
veterán
válasz
gabro0 #41839 üzenetére
"Mivel a 2. hop piros mindenfelé, jól sejtem hogy szolgáltatói probléma? Diginél vagyok."
Röviden: nem.
A névfeloldás dadog nálad (DNS), te pedig ping tesztet (ICMP) végzel, azaz körtét hasonlítasz almához.
A DNS szerver elérhetőségét kellene viszgálni vagy a szolgáltatótól eltérőt használatba venni. Hogy ezt hogyan kell, az a felhasznált hálózati eszközöktől függ.
-
válasz
gabro0 #27334 üzenetére
Szia!
Ez inkább a Telekom topikba való téma.
-
mezis
félisten
válasz
gabro0 #26889 üzenetére
Nekem a UPC modem-routerjének F-csatlakozójából kiesett egy pár mm hosszú vezetékdarab. A koax középvezetője igen lazán csúszott bele és voltak kapcsolati problémák. A koax középerét kissé hullámosra görbítettem és azóta semmi probléma.
A galvanic isolator-t ismét csak ajánlani tudom.
-
mezis
félisten
-
mezis
félisten
válasz
gabro0 #26863 üzenetére
Üdv.!
Gondolom a másik doboz TV műsorhoz kell....
A beérkező koax kábelbe még a szétosztás előtt csavarj be egy ilyet.
Koax kábel, csatlakozó rendben ?
Talán van a modem-routerdnek olyan menüpontja, ahol információt kapsz az internetkapcsolat minőségéről. Szerintem ezen a környéken lehet a gond. Hogy néz ki a kox hálózatod ? (Milyen elosztók vannak benne ?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest