- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
futár
senior tag
válasz
saturn27 #11992 üzenetére
a kábelt kicserélted?
Összefoglalva:
azt írtad, ha nem vagy otthon akkor minden ok. Vizsgáld meg, hogy mit teszel hozzá ha hazamész!
Bekapcsolod a gépedet és kábeéen csatlakozol. Itt keresd a hibát. Próbálj meg egy gépet a kábeledre tenni, megnézni, hogy akkor az is produkálja-e ezt a hibát. Ha nem akkor a kábellel nincs baj. Akkor a gép a ludas. Hálókártya, hálókártya driver, chipset fdriver. Spywer-ek, vírusok. Ezeket keresd hibaként! -
futár
senior tag
válasz
saturn27 #11915 üzenetére
Találkoztam olyan problémával, hogy a hálókártya hibája, vagy hibás driver miatt lefoglalta a teljes sávszélességet. Esetleg másik géppel ki tudod próbálni? Kiiktatni egyesével a gépeket. Kicserélni a kábelt a tesztelés idejére. A routerben milyen beállításokat alkalmaztál? Próbáltad "kopaszon" csak az internetbeállításokkal?
-
futár
senior tag
válasz
saturn27 #11889 üzenetére
Akkor mi a kérdés? Sz@r a net, hívd a szolgáltatódat! Annyit azért próbálj ki, hogy router nélkül is ezt csinálja, vagy sem. A folyamatos szakadozást egyébként egy ping paranccsal is tudod ellenőrízni. Pingelj a DNS-re is, ne csak IP-re!
Csak most olvastam, hogy router nélkül minden happy. Esetleg egy MAC clonozást megpróbálnék, mert lehet, hogy ezzel szűr a hálózaton és mivel a router MAC-je nincs a rendszerben, ezért szaggatja a kapcsolatot. -
saturn27
tag
válasz
saturn27 #11814 üzenetére
Üdv, újra itt
A korábban felvázolt probléma még mindig fenn áll (lásd amire válaszoltam most), de közben kipróbáltam pár dolgot:
- újra beállítani mindent
- hard reset
- nem kábelen át, hanem usb wifi stick-ről kapcsolódni (mondjuk ennek semmi értelme nem volt, mert ahogy már írtam minden más gépen is szakadozik a net, nem csak az enyémen)
- másik router (na, ott még sűrűbben szaggatta a netet, pontosabban úgy csinált, mintha ki-be húzogattam volna a net kábelt) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest