- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
bocs, közben kiderült, hogy fiamnál lévő egység is csinálja (csak eddig nem panaszkodott), telefonon ki-be kell kapcsolgatnia a wifi-t, mert csatlakozik, csak nincs intrenet, sokat xbox-ozik, azzal nem nagyon tapasztalja, pedig online játszik. Nem tudom számít-e így belegondolva, optikai net van, az csatlakozik egy szolgálattói routerbe, HUAWEI EchoLife HG8245H, ahol 3 kimenet a tévéknek lett úgy tudom beállítva, egy megy az én M9-es routerembe.
-
mezis
félisten
Üdv.!
WnetWacher. -
krealon
veterán
Az ehhez hasonlo elkabelezesek elkerulesere erdemes szines patch kabeleket hasznalni, vagy filctollal a csatlakozo kozeleben gyuruket rajzolni a kabelek vegeire, hogy konnyen megkulonboztethetoek legyenek.
Szamokat irni a kabelre nehez, es altalaban pont rossz iranyban van a felirat, amikor keressuk (Murphy torveny: Ami el tud romlani, az el is fog.)
-
StLui
veterán
na megoldódott, már elsőre egy fatális marhaságot csináltam, "lányos" zavaromban amikor a leírás szerint át kellet kötnöm az PC-re az R2 routert, hogy beállítsam, akkor véletlenül R1-ből kihúztam a bejövő netet, és azt dugtam R2-be, így persze ugyanúgy R1-et állítgattam
Ha úgy érzitek törölhetitek a marhaságaimat, és köszönöm
-
krealon
veterán
"Próbáltunk az R2-re wifi-vel is csatlakozni, de jelszót kér, ami nem az ami a fő routeren, nem tudom mi lehet akkor."
Az a jelszo, amit az R2 wifi security opiojanal beallitottal.
"A fő routert szerintem nem érem most el a webes felületen, mert a 192.168.0.2-re tudok csak belépni, 0.1-re nem"
R2-n ki van kapcsolva a DHCP server?
Ha igen, akkor csak R1 oszthat neki ki IP cimet, es akkor el kellene tudnod erni az R1 kezeleofeluletet a http://192.168.0.1-es cimen.R2-n biztosan ures a WAN port?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Netfone
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- PlayStation 5
- Légies iPhone halvány színei
- Minden, ami Unreal Engine
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest