Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
amol
addikt
válasz
Wind-Storm #11347 üzenetére
Huawei Ideos S7 Slim-et kaptam ingyen plusz ezt a routert és egy SIM-kártyát amit azóta sem töltöttem fel
B5-ös. Nem mindegyik LED világít, a power és a LAN1 nem. Talán nem megy végig a boot a LAN1 hibája miatt.StSanya!
Természetesen próbáltam resetelni, meg sem mukkan.
"a tabletre tuti, hogy két év gari van, de a routerre én se emlékszem... De egy próbát megérne egy T-Pont zaklatás, mert a hűségidő vállalásod szerintem neked is két év, nemde?"Persze, fel is hívtam őket, a hölgy kedvesen ajánlott valami fizetős szervizt aki ha nem tudja megoldani a problémát segít választani új routert. Megköszöntem az ajándék terméket ami használhatatlan.
Garjegyet eddig nem találtam benne, de azt tudom hogy a D-Link termékekre 2 év jótállás van. A dobozra rá van ragasztva egy nylontasak "telepítési segédlet"-tel, ehhez eddig nem nyúltam, gondoltam úgysem találok benne újat. Most viszont találtam, egy kitöltetlen garjegyet, ezen is szerepel a két év. Most már csak le kéne pecsételtetnem, remélem sikerül.
Illetve remélem hogy még nem telt le a 2 év, de azt úgyis észrevenném a havi számlán, mert ugye nem szólnak hogy ha nem hosszabbítok időben drágább lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest