- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
McCoy20
tag
válasz
Intruder2k5 #10052 üzenetére
Köszi az infókat
Reméllem, hogy gariban megoldják mert a soroskábelezésbe nem akarok belefolyni.
Ez a gyári fw lett volna amit rá akartam tenni, mert a kábelmodemmel nem volt hajlandó rendesen együttműködni, holott a kábelmondemnek kutya baja se volt.
Tanács: Mondjam, hogy fw frissítés közben szált el? Mert bent az üzletben meg ki lett előtte próbálva, és ott okés volt. Máskérdése hogy ott más fajta net van miegymás...
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #10035 üzenetére
7-es.
Szerk.: Pontosabban 7.2-es.
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #10033 üzenetére
Ohó, hogy nem valószínű, hogy bajom lesz ha másik firmware-t teszek rá? Akkor jöhet. Melyik firmwaret érdemes rátennem? DD vagy open?
Egyébként csak a gari miatt nem akartam alternatív firmwaret rátenni, de ebben az esetben simán ráteszem. Egyébként nincs valami ilyesfajta alternatíva usb stickhez is?(driverre gondoltam)
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #10031 üzenetére
Csak ugye a másik nem gyártói firmware miatt ugrana a gari is. Majd megpróbálom hogy ráteszek egy gyári frissebb firmware-t, hogy azzal mit csinál.
Egyébként nem csak ez torrentezik, de a másik gép(laptop) az most nincs bekapcsolva már jó pár napja. Leveszem 150-re, majd meglátjuk.
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #10029 üzenetére
Max kapcsolatszám: 500
Max peerek torrentenként: 20
Feltöltési helyek torrentenként: 10
Max aktív torrent: 100
Aktív letöltések max száma: 15Szerinted milyen routert kéne vennem, ami kibírná wifin a torrentezést 25/5ös nethez?
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #10027 üzenetére
A floodprotect nincs bekapcsolva a kliensek pedig úgy vannak beállítva, hogy ajánlott(amit ő ajánl) -10/20%-kal kevesebb. Ezért nem értem, hogy mi lehet.
Szerk.: Ja és legtöbbször lelassul a net, majd elmegy aztán mintha misem történt volna visszajön.
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #10025 üzenetére
A vicc, hogy alig 3 hónapos volt a router és csak a wifi része szarakodik. Az előző router(741ND) ugyan ilyen problémával került javításra, ahol megmondták, hogy ja a wifije szar. Ezért vettem ezt(841ND), de nem tudom akkor mit kéne vennem. A két lanos + 4 wifis gép sok lehet neki?
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #10023 üzenetére
És az intenzív torrent wifin kinyírhatja a wifi részét?
-
perfegor17
senior tag
válasz
Intruder2k5 #10014 üzenetére
Pont ilyen modemem van de van még vagy 5 fajta megpróbálom azokkal.Van egy ilyen is.
-
perfegor17
senior tag
válasz
Intruder2k5 #10012 üzenetére
Jaja néha felcsatlakozik de nagyon lassú a net annyira hogy még a speedteszt sem megy le.
-
perfegor17
senior tag
válasz
Intruder2k5 #10010 üzenetére
Nekem most a dd-wrt van fent vagy mi a neve.
-
perfegor17
senior tag
válasz
Intruder2k5 #10008 üzenetére
invitel.
-
perfegor17
senior tag
válasz
Intruder2k5 #10006 üzenetére
Nem tudom ha úgy hagyom ahogy a router állítja be sehogy sincs net.Ha átteszem pppoe-ra és kitöltöm a nevet meg a jelszót akkor connecting type -ra azt írja hogy tiltva és nem tudom mit kéne csinálni.
-
perfegor17
senior tag
válasz
Intruder2k5 #10004 üzenetére
ÁÁÁ örök hálám sikerült feltenni már csak a netet kéne valahogy belőni mert azt írja hogy kapcsolat bontva.pppoe-re állítva név jelszó beírva és nem csatlakozik mit kell még állítani?
-
perfegor17
senior tag
válasz
Intruder2k5 #10002 üzenetére
nálam szerintem az ip-vel gond hogy mondtad fix ip-t hogy kell beállítani?
-
perfegor17
senior tag
válasz
Intruder2k5 #10000 üzenetére
tudsz csinálni egy képet a progiról hogy nálad hogy nézz ki beállítva mert nálam ezt írja wget: can't connect to remote host (192.168.1.2): Connection refused
-
perfegor17
senior tag
válasz
Intruder2k5 #9998 üzenetére
de az azt írja hogy nincs SSH hozzáférés vagy mi.
-
perfegor17
senior tag
válasz
Intruder2k5 #9996 üzenetére
ja de nincs se web-je meg csak telnettel megy bele.
-
Penndragon
tag
válasz
Intruder2k5 #9977 üzenetére
Sziasztok!
A hibát sikerült azzal "kiküszöbölnöm" hogy a Battlelog szerverkeresőjében egyszerre max csak 10 szervert jelenítek meg a 150-ből. Eddig így nem vesztek el a Pingek, de lehet csak idő kérdése és így is behal... :S
Másik érdekes tapasztalatom egy SMC Routerrel (SMC SMC2804WBRP-G) ugyan az a 2 gép, egyiken Win 7 a másikon XP, Digi PPPoE net. A Win 7-en a net tökéletesen megy, semmi akadás szakadás, az XP-gép újra indulás utána elkezdi kiírni hogy "Egy hálózati kábel nincs bedugva" de csak 1-2 másodperc majd eltűnik, eltelik egy félperc és újra feltűnik a hiba üzente 1-2 másodpercre, majd el és...újra...és újra... próbáltam már kábel cserét, másik hálókártyát, fix IP-t még az XP-t is újra húztam hátha az a gond, de semmi javulás. Még ha nincs is rajta tényleges forgalom akkor is ezt produkálja... van valami ötletetek mi lehet a gond ???
Ja AVG vírusirtó + tűzfal van a gépen de már azt is kikapcsoltam úgy se megy rendesen... :SA segítséget előre is köszönöm!
Szép napot!
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #9985 üzenetére
Vajon abba bele menne a T-home ha csak modemet kérnék?
Mondjuk most lemértem és a korábbi kábelmodem szinte hajszálra ugyanannyit fogyasztott, mint ez egyportos LAN-al (5,5W), szóval egyelőre megfelel sorbafűzve.
-
Penndragon
tag
válasz
Intruder2k5 #9977 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Én is erre gondoltam. Idővel majd akkor lecserélem a routert valami komolyabbra... most a pingen kívül minden megy rendesen
-
perfegor17
senior tag
válasz
Intruder2k5 #9974 üzenetére
na majd holnap próbálkozok már nincs türelmem hozzá.
-
perfegor17
senior tag
válasz
Intruder2k5 #9968 üzenetére
most próbáltam úgy ahogy le van írva és kapcsolódási hibát ír ki.pedig a gép össze van kötve a géppel de nem hoz be semmi rá kapcsolódási hiba és számol vissza hogy újrakapcsolódás.
-
perfegor17
senior tag
válasz
Intruder2k5 #9966 üzenetére
rá van csak nekem invitelem van és a routerbe nem tudom beírni a felhasználó nevet meg a jelszót hogy fel tudjon menni.
-
perfegor17
senior tag
válasz
Intruder2k5 #9964 üzenetére
root@(none):/# cd/tmp
/bin/ash: cd/tmp: not found
root@(none):/# wget http://www.dd-wrt.com/routerdb/de/download/TP-Link/WR841ND/7
.0/factory-to-ddwrt.bin/3849
wget: bad address 'www.dd-wrt.com' -
perfegor17
senior tag
válasz
Intruder2k5 #9962 üzenetére
leszedtem a dd-wrt-t de hogy kell ezt feltenni?
-
perfegor17
senior tag
válasz
Intruder2k5 #9957 üzenetére
És kicserélni mire lehetne csak a gyári fw menne rá vagy van más ilyesmi mert a gyárin adsl-en nagyon lassú a net.
-
perfegor17
senior tag
válasz
Intruder2k5 #9953 üzenetére
hogy tudom beállítani a statikus ip-t?
-
perfegor17
senior tag
válasz
Intruder2k5 #9951 üzenetére
ez eddig meg is volt pont ezt olvastam én is így csináltam és nem megy fel ledob inaktív hibával.
-
perfegor17
senior tag
válasz
Intruder2k5 #9949 üzenetére
ja az alapból azon volt a jelszót sikerült megadni aztán a leírásban az volt hogy router újraindítás meg volt ás azóta ilyen.
-
perfegor17
senior tag
válasz
Intruder2k5 #9947 üzenetére
nem megy fel most csak a gép van bedugva rámegyek hogy open tölt és inaktive.
-
perfegor17
senior tag
válasz
Intruder2k5 #9943 üzenetére
rendben
-
Sccotti
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #9939 üzenetére
Köszi!
Sajna szerény az angoltudásom!
kissé tartok is tőle hogy mivan ha ez sem jön be és mondjuk gariba vissza kéne vinni a routert!?
jó lenne először ezt a kábeles dolgot kipróbálni! -
Sccotti
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #9937 üzenetére
És melyiket válasszam?
A gyáriból a legfrissebb van rajta!
Digi-s net -
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #9932 üzenetére
Szia!Kábelnetem van,bocsi a félreértés miatt.Tudom,hogy nem sok értelme van a switch-nek.De leginkább a bekötés módjára lennék kíváncsi,hogy tisztában legyek ezzel is.Az úgy működik,hogy a modemből kijövő UTP kábelt bedugom a switch egyik portjába,majd bedugok egy másik UTP kábelt a switch-be melynek a másik végét a PC-m hez csatlakoztatom?Köszi előre is.
-
qetesh
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #9927 üzenetére
Akkor biztos az annex móddal lesz a gond. Nekem van A, I, A/L, M, A/I/J/L/M, de nincs B. Ahogy olvastam máshol, invitel A-t ,de a T-com B-t használ. TP-Link oldaláról letöltött legújabb firmwarem van. Lehetséges, hogy találok valahol nem eredeti firmwaret, amivel lesz Annex B-m is, vagy ez attől független?
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #9921 üzenetére
Először majd a gyári legfrissebb firmwarére frissítek, de ha az sem jön be akkor erre mit érdemes tenni? 841Nd v7-es.
-
Laska23
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #9917 üzenetére
Köszi a tippet! Ez nagyon valószínűnek tűnik.
Már csak azt kell elérnem, hogy foglalkozzanak velem. Közben kértem kölcsön egy nem TP-Link routert és kipróbálom más laptopokkal is. Most melózom, úgyhogy csak később tudok vele foglalkozni, de mindenképpen megosztom itt a probléma megoldását (persze csak ha meglesz).
-
Laska23
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #9915 üzenetére
A lakásba nem jöttek be. A többiről nincs információm, de valahol biztos javítottak valamit, akár a lépcsőházban is.
Ja és amit nem írtam, hogy a lépcsőházban másnak is van ugyanilyen internete és neki működik. -
keke69
őstag
válasz
Intruder2k5 #9909 üzenetére
Linksys WRT150N DD-WRT firmwaréval.
Amíg a gyári firware volt rajta addig működött az allsare de viszont voltak vele más gondjaim amit a firware frissítés megoldott de cserébe hálozaton keresztül(LAN) az allshare nem működik.Gondolom valami beállítási probléma lesz. -
Krissz5435
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #9896 üzenetére
Lehet, hogy a torrent borítja meg, pedig a max kapcsolatszám csak 500, torrentenként meg a peerek és kapcsolatok száma is csak 5.
@StSanya: Köszi, majd kipróbálom.
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #9894 üzenetére
Most volt egy kis zavar 1-2 percig amikor 500 és 10 kBps között ingadozott a feltöltés, de most megjavulni látszik. Egyébként én is google dns-t használok. Meg network meterrel nézem az adatokat.
-
dik
őstag
válasz
Intruder2k5 #9878 üzenetére
Amit linkeltél annak az elején ott van leirva jól hogy kell csinálni hogy jó legyen valami ilyen leírást kerestem. És az informatikába nagyon sokminden beletartozik ezt ne feszegessük így mindenki mindenhez itt sem érthet. De az ilyen leírásokból betekintést kap az ember ebbe a részbe is....
-
dik
őstag
válasz
Intruder2k5 #9876 üzenetére
Ajjaj hadjuk ezt. Valószínűleg te vágod ezt az egészet ami ott le van irva én életemben először futottam át és tele volt számomra érhetetlen dolgokkal. Azt se tudtam mi mit jelent. Ezt másképp nem tudom elmondani. Ha a helyemben lennél szerintem te se tudnád azt a sok szakszöveget értelmezni. Na mindegy nem lényeges....
-
perfegor17
senior tag
válasz
Intruder2k5 #9871 üzenetére
Ha a netet az 1-esbe dugom be a gépet kábelesen a 2-esbe és a noti pedig wifin van akkor megy de csak ha csatlakozok a routerre és még az invitelnek a csatlakozó ikonjával még rácsatizok na így megy a net ha valakinek ilyen problémája van akkor írjon rám.
-
Hollywoodity
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #9869 üzenetére
hát jolvan,köszi azért
-
Hollywoodity
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #9866 üzenetére
így se megy
-
Hollywoodity
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #9866 üzenetére
oké
-
Hollywoodity
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #9864 üzenetére
elvileg nincs mert amikor átdugom a netkábelt a routerbe akkor ez megszakad és csak akkor van kapcsolat ha vissza dugom a gépbe
-
Hollywoodity
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #9861 üzenetére
-
dik
őstag
válasz
Intruder2k5 #9861 üzenetére
Az hogy torrentezzek szépen nyugottan.
-
Hollywoodity
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #9855 üzenetére
sikerült beírtam kézzel,már connectol de még mindíg nem megy a routerben a net tehát ha a routervan bekötve akkor nem tudok csatlakozni
-
dik
őstag
válasz
Intruder2k5 #9830 üzenetére
Hajjaj irtam neki de ahogy látom nem egyszerű a helyzet.
-
Hollywoodity
csendes tag
válasz
de megpróbálom mégy1x
-
Hollywoodity
csendes tag
válasz
pedig jó mert most azzal jelentkeztem be a gépembe ugyanazt irom mind2 helyre
-
Hollywoodity
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #9851 üzenetére
-
Hollywoodity
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #9851 üzenetére
ezt
-
Hollywoodity
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #9849 üzenetére
az hol van?
-
Hollywoodity
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #9846 üzenetére
a webes felületet elérem,és ott megcsinlom a bellítsokat,aztán reboot, és amikor connecting van akkor nem csatlakozik csak ugrál mintha folyton ugyan azt az oldalt töltené be
-
Hollywoodity
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #9841 üzenetére
A problém az hogy nem tudom beüzemelni a routert se cd-ről se a netes megoldással pedid mindent a leírás szerinte követek, az utolsó lépésnél akad meg mikor próbál csatlakozni a netre mintha nem érékelné vagy ilyesmi
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #9826 üzenetére
de, ez volt a gond... a szervizes srác rendes volt, megnézte, és tudta egyből, h mizu...
azt viszont nem kommentálta, h ennek mi a f.sz értelme volt, és h miért nem figyelmeztetik erre a usereket (előző fw changelogjánál látható csak...)
-
f_sanyee
senior tag
válasz
Intruder2k5 #9808 üzenetére
igen, annyi hogy egy routerrel. egyik pppoe az alap t-s userrel, meg egy masik az ipv6-s userrel.
-
hylda
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #9800 üzenetére
Gondolom,előtte se kellett,csak már nem tudok mit kitalálni
Nem lehet, hogy a WIN7en is be kell állítani valamit?
-
hylda
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #9798 üzenetére
Hát igen, az lenne a minimum, hogy csatlakozik
Közben próbáltam a telepítést TP-LINK-es CD-vel is. Ott már a kapcsolódásnál elakad. Szerinte nincs bedugva valamilyen kábel.
-
hylda
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #9796 üzenetére
-
hylda
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #9794 üzenetére
Fekete a modem. A router amúgy a régi lakásomban,más modemmel működött.
-
hylda
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #9792 üzenetére
System started
2 1st day 00:00:05 DHCP NOTICE DHCP server started
3 1st day 00:00:05 SECURITY INFO PPTP Passthrough enabled
4 1st day 00:00:05 SECURITY INFO L2TP Passthrough enabled
5 1st day 00:00:05 SECURITY INFO IPSEC Passthrough enabled
6 1st day 00:00:05 SECURITY INFO FTP ALG enabled
7 1st day 00:00:05 SECURITY INFO TFTP ALG enabled
8 1st day 00:00:05 SECURITY INFO H323 ALG enabled
9 1st day 00:00:15 DHCP NOTICE DHCPSecv DISCOVER from 54:04:A6:83:2A:A8
10 1st day 00:00:16 DHCP NOTICE DHCPS:Send OFFER with ip 192.168.1.100
11 1st day 00:00:16 DHCP NOTICE DHCPSecv REQUEST from 54:04:A6:83:2A:A8
12 1st day 00:00:16 DHCP NOTICE DHCPS:Send ACK to 192.168.1.100
13 1st day 00:00:20 DHCP NOTICE DHCPSecv INFORM from 54:04:A6:83:2A:A8
14 1st day 00:00:22 PPP INFO sent [PADI Host-Uniq(0x0000018d)]
15 1st day 00:00:27 PPP INFO sent [PADI Host-Uniq(0x0000018d)]W1 = PPPoE : W = 0.0.0.0 : M = 0.0.0.0 : G = 0.0.0.0
Ezt
-
DVlad
őstag
válasz
Intruder2k5 #9787 üzenetére
Igen, ez volt.
-
DVlad
őstag
válasz
Intruder2k5 #9779 üzenetére
Nagyon rendesek vagytok! Respekt!
Letöltöttem azt az ajánlott programot, de utána befékeztem, mert milyen eszközzel is detektáljam a légkört?!
Azután egy korábbi (szintén hasznos) linkrõl megnéztem az üzembe helyezési útmutatót és annak alapján lecsekkoltam a beállításaimat. Összesen 2 dolgot változtattam meg. Az országot usa-ról Hungary-ra és valahol az auto helyett AES-re állítottam. Nem tudom, hogy ezeknek lehet e köze hozzá, de úgy tûnt, hogy rendbe jött. Majd tesztelem ha közelében leszek ismét, remélem jó lesz. Mondjuk az elsõ router is jó volt 9-10 napig és aztán bolondult meg teljesen. Reménykedem.
Grazie mille mindenkinek! -
kgeek
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #9781 üzenetére
a 2. volt az.thx most csak valahogy ossze kene hoznom a dvr-t a routerral,erre valahol van topic?
-
DVlad
őstag
válasz
Intruder2k5 #9775 üzenetére
Egy Moto Milestone, egy Moto Xoom 2 és egy Iphone 4. Mindegyikkel.
-
DVlad
őstag
válasz
Intruder2k5 #9773 üzenetére
Értem, köszi. Tehát adjam el gyorsan...
-
DVlad
őstag
válasz
Intruder2k5 #9771 üzenetére
Vagyis?
Ismert probléma ez és nem hardveres, hanem szoftveres?
Az összes tplink ilyen? Nincs olyan, amit nem kell mókolni csak mûködik rendesen? Akkor kicserélném esetleg. -
enisz
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #9768 üzenetére
Igen. Régebben, mikor próbálkoztam beállítani, akkor teljes gyári reset után próbáltam, de ugyanez volt a hiba.
Kezdek arra gyanakodni, hogy egyszerűen nem kompatibilis a két eszköz egymással (illetve három).
-
enisz
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #9765 üzenetére
Köszi!
Átállítottam egyből 1-esre, de eddig semmi változás. Végigzongorázom, hátha...
-
enisz
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #9763 üzenetére
Köszi a választ!
A csatorna alatt nem tudom mire gondolsz, ezt milyen néven kereshetem és hol? A telefon menüjét végignyomkodtam, de ott csak frekvencia sáv volt 3 beállítási lehetőséggel:
- automatikus (erre van állítva most)
- csak 5 Ghz
- csak 2,4 GhzErre gondoltál?
Idő közben belistázva hagytam egy feltöltést, ami kb 10 perc késéssel, de elindult, és feltöltött pár fényképet tárhelyre (dropbox).
Úgyhogy "működik" de nem értem, hogy miért van ekkora kapcsolódási idő (?)...
-
perfegor17
senior tag
válasz
Intruder2k5 #9761 üzenetére
ok de hogy sry én nem értek ehhez le tudod írni hogy csináljam?
-
perfegor17
senior tag
válasz
Intruder2k5 #9758 üzenetére
-
perfegor17
senior tag
válasz
Intruder2k5 #9756 üzenetére
Ja ezeket vágom de a 192.168.1.1-re nem jön be semmi nem tudom mi lehet vele van hátul egy gomb valami qss vagy nem tudom mi a neve az nem csinál semmit vagy csak én nem veszem észre na mind1 a lényeg annyi hogy a szervíz menübe nem lehet belépni sehogy se kábellel se wifin.Még annyit ide hogy ha 2 sárgába vagyis nem a wlanba dugom a netet hanem pl az 1-esbe és a gépet a 2-esbe akkor van net de nem mindig.
-
perfegor17
senior tag
válasz
Intruder2k5 #9754 üzenetére
Tudom próbáltam de nem jön be semmi az ip-re kábelesen meg nem tudom melyikbe kéne bedugni a gépet mert egyikbe se csinál semmit.
-
perfegor17
senior tag
válasz
Intruder2k5 #9752 üzenetére
Sajna semmit mert be se tudok lépni.
-
BoB
veterán
válasz
Intruder2k5 #9730 üzenetére
Igen, Shibby féle, egészen pontosan ez:
-
mcdokika
tag
válasz
Intruder2k5 #9718 üzenetére
Igen, most mind a ketten fent vagyunk, teszteljük.
Köszönöm a segítségedet és a türelmedet, jó éjt!
-
mcdokika
tag
válasz
Intruder2k5 #9715 üzenetére
Lényeg , hogy most működik mind a kettőn a wifi!
Nálam a helyi kapcsolatok beállításnál a TCP/IP 4 hez meg volt adva ez a 192.168.0.3 . (ne kérdezd miért, már nem tudom , valamit próbálgattam régebben) . Így hogy kitöröltem, lehet automatikusan megkapta a routertől ezt a másik gép .
Nem értem ezt a helyi kapcsolatok dolgot. rácsatlakozom a netre, először helyi kapcsolatokat ír, majd 'helyi és Internet' .
-
mcdokika
tag
válasz
Intruder2k5 #9715 üzenetére
Mindakettő vezetéknélküli
-
mcdokika
tag
válasz
Intruder2k5 #9713 üzenetére
Nálam a helyi kapcsolatokhoz be volt írva az általad említett cím.
Kitöröltem, és most felmentem a másik géppel , az IP confijában most ez a 192.168.0.3 at írja.
Lehet hogy foglalta az én gépemen beállított helyi kapcsolat konfig ??
Miért nem lépett akkor automatikusan tovább a 192.168.0.4 re magától ?
-
mcdokika
tag
válasz
Intruder2k5 #9713 üzenetére
Ezt melyikre állítsam be, arra amivel most fent vagyok (a működőre) vagy a másikra amivel most nem enged felmenni ?
Hova írjam ezt be, a helyi kapcsolatokhoz, vagy a vezetéknélkülihez ?
-
mcdokika
tag
válasz
Intruder2k5 #9711 üzenetére
Pill, bemásolom .
-
mcdokika
tag
válasz
Intruder2k5 #9709 üzenetére
Azt hogy próbáljam ?
A vezetéknélküli adapter beállításait a TCP/IP beállításoknál írjak be valamit ? Van belőle 6 os és 4 es. Az ipconfigom parancsnál csak a 4 esnél látok IP t .
-
mcdokika
tag
válasz
Intruder2k5 #9707 üzenetére
Megpróbálom, csak egy nagy cég a tulaj, külön részlegek vannak, nehéz elérni egy hozzáértőt.
Mi lehet a gond egyébként a routerben ?
(olyat még nem hallottam hogy a szolgáltató korlátoz 1 vezetéknélküli userre, ti hallottatok ?vezetékkel nem is próbáltam még)
-
mcdokika
tag
válasz
Intruder2k5 #9705 üzenetére
Szia.
Sajnos a szolgáltató megváltoztatta a jelszót. Nem tudom ezt miért szokás itt, otthon ez nem szokás.
-
mongo
tag
válasz
Intruder2k5 #9629 üzenetére
Végül írtam a boltnak hogy garanciális vagy nem, de nem írtak vissza, ezért nem is foglalkoztam tovább velük. Szétszedtem a tápot és csodák csodájára púpos volt az egyik kondi. Kicseréltem (komoly 70Ft volt az új), és azóta ugyan úgy működik, mint az előtt.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget -
nokiander
tag
válasz
Intruder2k5 #9672 üzenetére
Köszi a választ...
-
nokiander
tag
válasz
Intruder2k5 #9670 üzenetére
Oké de milyet?
-
nokiander
tag
válasz
Intruder2k5 #9668 üzenetére
5külömböző és de dlink 360r!!!!!
-
gáspár lászl
tag
válasz
Intruder2k5 #9601 üzenetére
Nekem van egy TP-LINK usb wifi routerem ,és nem tudok rá csatlakozni a wifi-re azt hogyan tudnám megcsinálni?
-
tigipuf
senior tag
válasz
Intruder2k5 #9659 üzenetére
Köszi a segítséget
,a webrevert fw tökéletesen működött,upgrade után gyári fw felülete fogadott a böngészőben
-
KelemenPepe
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #9642 üzenetére
Igen azzal is próbálkoztam...
Dark1980 fórumtárs nem elérhető...
Azért köszi! -
ludus
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #9644 üzenetére
Hehe azaz!
-
ludus
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #9642 üzenetére
Megoldottam közben, amit elfelejtenek az elején írni hogy kezdésnek csatlakoztasd az ext3-ra formázott háttértárat és engedélyezd az ssh daemont és az ssd elérést a dd-wrt-n. Aztán mehet minden a leírás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Minden, ami Unreal Engine
- Háztartási gépek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon
- Google Pixel topik
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Telefon szervízhez szükséges szerszámok
- hibás WerMamba Phantom roller +ajándékkal! (kivehető akkus, tárcsafékes)
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest