- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
starpeter
senior tag
válasz
Intruder2k5 #20134 üzenetére
A router a ludas, megnéztem. Rendesen megy a net ,ha a gépre van dugva a net kábel.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Intruder2k5 #20118 üzenetére
Igen, igen, igen.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Intruder2k5 #20116 üzenetére
Ugye bár én ezt már vagy 20x megcsináltam.
Ezt is ki próbáltam, na meg azt is kipróbáltam hogy 30mp-ig bekapcsolva majd kikapcsolva majd visszakapcsolva 30 másodpercig, szóval ez nem működik.
Vagyis újra teszi a firmware-t de akkor is azt írja ki. -
tothjozsi96
addikt
válasz
Intruder2k5 #20114 üzenetére
Rosszul lett egyszer a firmware frissítve, szóval wifin keresztül frissítettem.
Ha be akarok lépni az admin felületre.
Szóval 192.168.1.1 belépés után írja ki ezt. -
great66
tag
válasz
Intruder2k5 #20108 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet. Remélem ennyi lesz a gondja. Egyébként most véletlen elindult rendesen és még a netre is csatlakozott.
-
_SPD_
tag
válasz
Intruder2k5 #20109 üzenetére
Semmit nem csinál a genyó
De mégis sikerült. Köszönöm a helpet.
-
great66
tag
válasz
Intruder2k5 #20103 üzenetére
Most meg bekapcsol-kikapcsol. Feltűnik az SSID, de mintha folyamatosan újraindulna. Lehet valami kondi baja van?
-
_SPD_
tag
válasz
Intruder2k5 #20104 üzenetére
Próbáltam és semmit nem csinál rá
-
great66
tag
válasz
Intruder2k5 #20103 üzenetére
Power led off, Air off, Lan ledek és Wan led folyamatosan világít. Resetre nem reagál.
-
great66
tag
válasz
Intruder2k5 #20100 üzenetére
Az Asus meg úgy tűnik teljesen lefeküdt. 2 napja még kommunikált.
-
great66
tag
válasz
Intruder2k5 #20098 üzenetére
Az lehetséges, hogy a modem része halt meg? Nem pedig csak a WAN port?
-
great66
tag
válasz
Intruder2k5 #20096 üzenetére
-
great66
tag
válasz
Intruder2k5 #20094 üzenetére
DD-WRT van mindkettőn. Hogyan tudom átkonfigolni?
-
baandii
senior tag
válasz
Intruder2k5 #20090 üzenetére
köszi, ez volt a gond...
-
baandii
senior tag
válasz
Intruder2k5 #20088 üzenetére
a :80as port megadása nélkül és a tplinklogin.net-re is ezt oldal dobja fel...
mi lehet a gond?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Intruder2k5 #20066 üzenetére
Így van megadva, működött míg el nem romlott (úgy, hogy hozzá se nyúltam a beállításokhoz)
-
Winner_hun
félisten
válasz
Intruder2k5 #20064 üzenetére
Van ami megy, van amire Nem mérvadó válasz, illetve DNS request timed out üzenet jön. Ez bármit is ír, levelet küldeni egyik domain címre se tudok. Se freemail, se gmail, se egyéni, saját címekre. Még saját magamnak se.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Intruder2k5 #20061 üzenetére
Ilyet még nem csináltam, nem is igazán értem hogy először hogy kéne. Beírtam ezt cmd-be:
root@INT-ROUTER:/tmp/home/root# nslookup gmail.com
entert nyomtam, ezt írta:A megadott nevet <root@INT-ROUTER:> a rendszer nem ismeri fel belső vagy külső parancsként, futtatható programként vagy kötegfájlként.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Intruder2k5 #20058 üzenetére
A probléma innen indult. Kaptam rá egy ilyen választ. Megnéztem, a hálózat beállításainál át volt írva az ajánlott értékekre. Viszont hogy ez a routert felülírja vagy sem azt nem tudom. Mivel ma (is) levelet akartam küldeni és továbbra se tudtam ezért úgy voltam vele hogy végre megnézem, és ha kell átállítom a routerben a DNS-t. De a routerbe nem tudtam belépni. Jött a router reset de akárhányszor megcsináltam az alapértelmezett beállításokkal se tudtam belépni. Közben a netet beállítottam a modemre. Végül kiderült hogy a Firefox és IE nem hajnaldó belépni a resetelt routerbe a helyes adatok megadása után, mindig csak visszadobták a login ablakát, a Chrome viszont beengedett.
A routerbe visszadugva a zsinórokat egyből felcsatlakozott a netre (reset után), ezért írtam hogy nem történt reset a reset után. Azért dobott fel egyből a netre mert a modemhez be volt állítva a kapcsolat és a router automatikus konfigurációra volt beállva a reset után.Viszont sajnos a problémám nem oldódott meg, levelet továbbra se tudok küldeni, csak ezt a hibaüzenetet kapom, de ez már nagyon másik topik témája.. legalább annyi kiderült hogy nem a szolgáltatónál van gond hanem a levelezőprogramban. De hogy ott hol...
-
Hujikolp
őstag
válasz
Intruder2k5 #20056 üzenetére
A PC-vel tárcsázott be, majd beletette a routert, és mivel alapból automatic DHCP van a WAN-port, ezért simán átengedi a trafikot.
Se IE, se firefox nem engedte be, de a chrome igen, [none] / admin párossal. Már megy a beállítás...
-
Winner_hun
félisten
válasz
Intruder2k5 #20052 üzenetére
Ok és ha villantak és megvolt a reset akkor mi a gyári név/jelszó páros? Mert semmi/admin, illetve admin/admin az amit találtam de egyik se jó.
-
Bobyjack
senior tag
válasz
Intruder2k5 #20042 üzenetére
Megtaláltam a modemet egy másik szobában. Igazad volt, ez egy DSL-360R, ami úgy tűnik nem túl jó jel. Most nincs itthon az anyja, aki intézi a papír dolgokat és gondolom nála megvan a felhasználó/jelszó páros, szóval legközelebb megvizsgálom. De lehet, hogy egyből telefonálok, ha kezembe kerül a szerződés és tényleg látják bentről a szakadozást.
Köszi a sok segítséget!
-
Bobyjack
senior tag
válasz
Intruder2k5 #20042 üzenetére
Oké!
-
Bobyjack
senior tag
válasz
Intruder2k5 #20040 üzenetére
Köszönöm a sok hasznos választ!
A napokban, ha lesz időm felkutatom és megnézem hogy mi is van ezzel a modemmel.
-
Bobyjack
senior tag
válasz
Intruder2k5 #20038 üzenetére
Milyen IP címen próbáljak rácsatlakozni? Mert fogalmam sincs hol van a modem, még az is lehet, hogy a padláson van.
-
Bobyjack
senior tag
válasz
Intruder2k5 #20036 üzenetére
Szerintem elérem, mert a router küldi vissza, hogy nem kap kintről jelet.
Most egy opps-ozás alatt sikerült az admin felületen bütykölnöm, szóval úgy tűnik tényleg modem beállításaival van baj.
-
Bobyjack
senior tag
válasz
Intruder2k5 #20034 üzenetére
-
Bobyjack
senior tag
válasz
Intruder2k5 #20031 üzenetére
DIR-600-as a router. Igazából a barátnőméknél van, csak marhára idegesít, hogy ezt csinálja. Kell, hogy legyen egy modem is, azt hiszem koax kábelen jön a net, csak nem tudom merre van, mert össze-vissza van minden ebben a házban.
-
vtechun
veterán
válasz
Intruder2k5 #19172 üzenetére
Hello, ha nekem van egy 841n-em és egy 841nd-m, akkor azzal gondolm ez megoldható, ill. Ha tök ugyanazt az SSID-t állitom be, akkor joban fog működni, mintha eltérő nevet állítanék be (természetesen mindkettő elmentve a csatlakoztatott eszközben)? Vagy ez mindegy?
Most külön néven vannak nálam (wds amúgy), de sokszor szenved a távolabbi routerrel az eszköz, holott a közelebbin betonstabil, gyors lehetne. Tulajdonképpen valami olyasmi megoldás lenne az ideális, mint a mobiltelefon hálózatokon a celláról-cellára ugrálás, az is megy flottul. Van erre valami megoldás?
-
rob72
tag
válasz
Intruder2k5 #20003 üzenetére
És esetleg gyárival?
-
360xbox360
tag
válasz
Intruder2k5 #19969 üzenetére
Lehet hogy rossz, de visszavittem és kipróbálták azt mondták semmi baja.. persze ha bedugom működik de pár óra és ledob. DIGI 80/25 a netem. A router pedig: tplink 842nd. És a router admin felületét is csak akkor érem el hogyha ujraindítom a routert még akkor is amikor van net.
-
carr
őstag
válasz
Intruder2k5 #19966 üzenetére
Az az érdekes, hogy februárban a T60 azzal ment, és arról is ugyanez a helyzet köszönt vissza.
Lehet elhozom otthonról a WL500GP-t... Már csak a router marad, ha másik gépben is szivat. :/ -
carr
őstag
válasz
Intruder2k5 #19962 üzenetére
Épp ez az, hogy nyitva van.
Success: I can see your service on 80.95.81.15 on port (16881) Your ISP is not blocking port 16881
utorrent meg sárgacsillagzik itt...
Pedig le is butítottam 2.2.1-re az utorrent.
:/
Tiszta szégyen. Újrahúzni meg nincs kedvem a rendszert csak emiatt... de lehet az lesz. Veszek egy32Gb-os SSD-t... -
carr
őstag
válasz
Intruder2k5 #19952 üzenetére
Nálam meg nem megy fel semmi, hiába nyitogatok portokat, stb. Pedig nem ma kezdtem. Esetleg a gargoyle miatt lehet? -
Whysperer
addikt
válasz
Intruder2k5 #19929 üzenetére
Értem. akkor köszike 8)) Amúgy nagyon sokat segítettél így is. Köszönöm szépen!!
-
Whysperer
addikt
válasz
Intruder2k5 #19926 üzenetére
-
Whysperer
addikt
válasz
Intruder2k5 #19924 üzenetére
-
Whysperer
addikt
válasz
Intruder2k5 #19921 üzenetére
-
Whysperer
addikt
válasz
Intruder2k5 #19921 üzenetére
Itt hol találom ezt a 20Mhz-s sztorit?
-
Whysperer
addikt
válasz
Intruder2k5 #19901 üzenetére
-
kokosmith
tag
válasz
Intruder2k5 #19915 üzenetére
Hát ebben lehet igazad van, de ha egy olyan router, amit az egyszerű konfigurálással hirdetnek, ennyi problémát okoz már a kezelőfelületbe való belépésnél, azzal valami nem kerek.
Illetve a Linksys routerem pont hasonló problémákat generál, ami előtte tökéletesen működött. Bár ez mondjuk oda-vissza magyarázat lehet, bár a céges gépemmel menni kéne, főleg mert új gép, nem régi windowsal.
-
kokosmith
tag
válasz
Intruder2k5 #19913 üzenetére
Hét szét nem égeti a kezem, de az eddig próbált routerek közül ez melegszik a legjobban. És mondjuk úgy, hogy mindösszesen 1 gép van rákötve kábellel, és még netet sem kell szórni, lehet nem kéne így melegednie.
Most írtam a szerviznek, megpróbálom cseréltetni, mivel 3 napon belül vagyok, ha nem sikerül, akkor marad a játék vele, de remélem nem kell szívnom ilyennel. -
Whysperer
addikt
válasz
Intruder2k5 #19905 üzenetére
Kicsit segített ,de hiába töltök le akkor is szakadozik a net ilyen mikro lagokra. 8( nem értem pedig 1,9 megával tölt aztán megszakad! aztán megint jó...aztán játékba meg megálal kép stb.
-
Whysperer
addikt
válasz
Intruder2k5 #19905 üzenetére
Elvileg jobb lett,de jön le a Dota 2 azzal akadt és megnézem! 8)
-
Whysperer
addikt
válasz
Intruder2k5 #19901 üzenetére
Na most felrakok egy uj windwos de a router menujeben atraktam chanel 1-re. Ha kesz megnezem. Most telefonrol irok.
-
Whysperer
addikt
válasz
Intruder2k5 #19897 üzenetére
oké és azt ,hogy kell elkezdem elindítom és akkor használjam aztán azt nézzem ,hogy ugrál?
-
Whysperer
addikt
válasz
Intruder2k5 #19895 üzenetére
-
joky72
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #19874 üzenetére
igen tökéletesen megy minden..kodot is sikerült megoldani...még 1x nagyon köszönöm..
-
newd
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #19882 üzenetére
Sikerult, ugy nez ki ez megoldotta a problemat. Koszi!
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #19847 üzenetére
Sikerült. Köszi a segítséget még egyszer!
-
SUPREME7
őstag
válasz
Intruder2k5 #19839 üzenetére
Ha veszek egy másik routert, és DMZ-be kötöm a jelenlegivel (mivel a bridge mód is tiltva van), akkor az új routerről menni fog a DDNS, vagy a ciscoról mehet továbbra is?
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #19845 üzenetére
Hello!
Az utolsó előtti számjegynek is különböznie kell vagy elég csak az utolsónak? -
SUPREME7
őstag
válasz
Intruder2k5 #19839 üzenetére
Köszi, sejtettem, hogy ez a gond, de a router konfigurációjában nem lehet hozzáadni az ARP táblához, csak megnézni.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Intruder2k5 #19835 üzenetére
Az 1.1-es végű cím volt a jó... mindig 1.100-ra emlékeztem... meglátjuk jó lesz-e.Köszi!
-
Csak.TnT
tag
válasz
Intruder2k5 #19812 üzenetére
és nem tudok rá olyan firmware tenni amivel tudnám használni?? vagy nem lehet valahogy megoldani ? :S
-
Csak.TnT
tag
válasz
Intruder2k5 #19810 üzenetére
Szia. De egy Dlink DSL-321B-et. De jó lenne a wifi
-
OldAkita
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #19758 üzenetére
Nem olcsó játék! Viszont csak egyszer kell megvenni
Lehet beszélek a Húsvéti nyúllal ezügyben
-
carr
őstag
válasz
Intruder2k5 #19725 üzenetére
Hahó!
Igen. Van a chipjén egy alu borda. Emiatt nem hiszem, hogy a melegedéssel lenne a gondja, bár a mai világban már...
-
válasz
Intruder2k5 #19718 üzenetére
Rendben, köszönöm!
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #19716 üzenetére
Király vagy!
köszönöm
-
válasz
Intruder2k5 #19715 üzenetére
Ez cég néven van és olyan csomag amit magánszemélyek nem vehetnek igénybe. Ezt külön igényelni kell talán?
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #19713 üzenetére
öööö hol tudom ezt ellenőrizni?
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #19703 üzenetére
hehe, látom, olvasom
BIG THX -
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #19699 üzenetére
NOD-ot kikapcsoltam probléma ugyanaz, nézem a csökkentett módot és megnézem egy ubuntu live-al.
Köszönöm a tippet, jelzek mire jutottam
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #19691 üzenetére
Szia Intruder2k5!
Kérlek szépen segíts nekem, esetleg szívesen veszek bárkitől segítséget, aki találkozott már ilyen problémával. Most újítottam egy ASUS RT-AC56U cuccra, és a gyári menüjében percekig tart amíg egyik menüpontról átlépek egy másikra.Van amikor 5-6 perc elteltével sem történik semmi, tovább meg már meguntam a várakozást. Rendkívül lassú, újraindítás sőt már firmware frissítés is volt, de továbbra is ilyen. Próbáltam több gépről win7 win8ról egyaránt. Működni működik, net van, gépek közötti adatmozgatás rendben, de a config menüje botrányosan lassú. (nem véletlenül várok már a shibby tomatora
)
Ötlet esetleg, hogy ezt mi okozhatja?
köszönöm előre is
-
Kiss70
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #19691 üzenetére
Köszönöm!
Ez nevetséges hogy manapság egy hiba és ütközésmentes dolgot nem tudtak össze raktni.
De ezzel meg marad az egyediség. -
Kiss70
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #19689 üzenetére
Köszönöm.
Még jó hogy most vettem.
Erről nem tudtam semmit sem.
Na most meg teló csere....
Köszönöm a válaszod. -
Kiss70
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #19687 üzenetére
Szia!
Gondolat olvasó vagy
x10 mini pro.
Vagy ez betegség a Sony Ericcson, Xperia nál? -
SRII
őstag
válasz
Intruder2k5 #19684 üzenetére
köszönöm a segítséged.
-
SRII
őstag
válasz
Intruder2k5 #19680 üzenetére
teljesen fekete a villogó ledeknél ezüst csík van
-
SRII
őstag
válasz
Intruder2k5 #19678 üzenetére
értem köszi a tájékoztatást.
kézi beállítással történik a belépés.
próbálunk mindent de semmi, torrent megy le fel, de semmit nem tölt le net-ről(szoftver, nagyobb kép, stb) ismét 99% megakad. -
Rockybro
tag
válasz
Intruder2k5 #19668 üzenetére
Nyomtam a resetet 1 másodpercig is, 5-ig is, 10-ig is meg egy percig is, hátha segít, de nem.
-
laameer
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #19657 üzenetére
Értem, köszi.
-
Unteroff
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #19652 üzenetére
Köszönöm!
-
Unteroff
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #19646 üzenetére
Elsőre úgy néz ki, sikerült, de nem fog majd gondot okozni egy pár multiplayeres játéknál? Am egy kérdés, hogy tudom elérni a modemet, böngészőből? Hasonló IP címet keressek, mint a routerhez? Vagy el lehet-e érni?
-
viktorm1
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #19648 üzenetére
OK, ez lesz szerintem
szóval nem lehetséges a dupla admin user, amit nem resetel a hard?
A ruterek csak 1 db admin usert kezelnek? -
viktorm1
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #19644 üzenetére
Maga a Dlink router nem is ad Wifi jelet, csak kábel, van egy másik routerem a hálón, ami AP-ként működik, én azt használom, ő csak kábelen megy.
Tuti nem a kulccsal jön be és hard reset, mert múltkor egész nap a szobámban voltam, és délután néztem, visszaállta a router, minden tiltást kikapcsolt.
Azért érdekes ennyire, mert hogy a retekbe lehet ilyen simán törni?
Mit tud ez a csávesz? -
viktorm1
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #19641 üzenetére
Ez jó ötlet, a telefonról, android
Amúgy az Avira víruskergető csak kiszűrné hogy keylogger van a gépemenOK, és mi van ha mégsem keylogger? Képes valami progival force pwd törésre?
Én még arra gondoltam, hogy van egy admin1 user a routeren, mert mintha láttam volna a gépén egy ilyent amikor az ismerős admin felületre néztem, és lehet, hogy a hard reset nem reseteli csak az admint, és lehet több admin user is? -
viktorm1
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #19637 üzenetére
keylogger?
az figyeli a billentyűzetemet mikor mit gépelek be? Ez valami sw-es cucc? -
kemkriszt98
tag
válasz
Intruder2k5 #19619 üzenetére
Aha, és azt hogy kapom meg? Amúgy rákerestem google-on és azt találtam hogy ha a cmd-be beírom, hogy ipconfig akkor azt kell keresnem hogy IP: .... de nekem olyan nincs
-
kemkriszt98
tag
válasz
Intruder2k5 #19617 üzenetére
Ja, értem ... akkor szerintetek mi lehet a probléma?
így néz ki a rooter port forwarding oldala: -
b.kov
senior tag
válasz
Intruder2k5 #19604 üzenetére
Köszi a választ! Az a helyzet, hogy nem olyan régi ez a router, hogy belefáradt volna a nagy munkába. Meg igazából nincs másik tápom :S Lehet egy firmware frissítés megoldja? És el lehet azt rontani? Sosem csináltam még.
-
SUPREME7
őstag
válasz
Intruder2k5 #19599 üzenetére
Köszi, akkor ezt benéztem. Végigpróbáltam az összes csatornát, B/G/N módba sehogy se tartja meg a kapcsolatot. Úgy tűnik meg kell barátkoznom a B/G sebességgel, ha azt akarom, hogy működjön.
-
SUPREME7
őstag
válasz
Intruder2k5 #19597 üzenetére
Igen, van néhány. De tényleg fura, hogy átváltok B/G only-ra, és minden működik, viszont ha csak N, vagy B/G/N mixed van beállítva, akkor a tablet egyből eldobja a jelet pár perc múlva amikor lekapcsolom a kijelzőt. Amíg be van kapcsolva addig minden rendben. Van rá beállítás, hogy lekapcsolt kijelzővel is menjen a wifi, ez be is van kapcsolva. Sőt a legjobb, hogy azt jelzi, hogy csatlakozva van, de mégse tud kapcsolódni. Nem is érdekelne, ha B/G-n menne, de így 2,4-2,6mb/s a maximális letöltési sebesség, stabil 3,6 helyett. Pedig ha jól értelmezem, akkor G-n is kellene simán jönnie 54Mbps sebességig, nem?
-
SUPREME7
őstag
válasz
Intruder2k5 #19594 üzenetére
Fogalmam sincs, ha értenék hozzá nem kérdezném
3-ból két eszköz, egy telefon és egy tablet csak akkor nem dobja el lekapcsolt kijelzővel a wifit, ha B/G-re van állítva. 3. telefon simán megy nonstop B/G/N mixeddel. Persze akár lehet az eszközök hibája is, ezért kérdezem, hogy lehet-e valami beállítás kérdése, vagy router gond ...
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #19530 üzenetére
Lehet az az ok hogy sokfele port forward volt beallitva es eleg kuszán? Mert most jo miota ott rendet raktam.
-
whYz
őstag
válasz
Intruder2k5 #19580 üzenetére
Sikerult megtalalnom a megoldast. DD-WRT is tamogatja az ilyen tomato-hoz hasonlo savszel minimumot csak nincs benne a webes feluletbe, hanem csak a firewall scriptjebe lehet beirni.
Ha erdekel valakit, hogy hogyan lehet DD-WRT-be beallitani, hogy minden gep kapjon egy minimum savszelt, akkor irjon es elmagyarazom. Ez jol jon akkor ha laggolsz amikor valaki mas torrentezik, netezik, youtubeozik stb...
-
Gézengúz
addikt
válasz
Intruder2k5 #19583 üzenetére
Fedél? Persze, lambéria borítású terasz azon meg zsindely van, először arra gondoltam, hogy a polikarbonát tető alá rakom de ott tényleg megsülne...Tulképpen így bírom megoldani, + eszköz nélkül, hogy a konyhában is legyen net (ablakon keresztül sok jelerősség nem veszik el) és a kertben, teraszon és udvaron is jó lesz mert nem kell a vastag házfalat átszenvednie...
Hétvégi projektem meg is van akkor...
Köszönöm!!
-
Gézengúz
addikt
válasz
Intruder2k5 #19578 üzenetére
Már úgy érted anélkül, hogy lelakkoznám?
+ a leírás azt mondja, hogy 0-40 celsius közt kéne üzemeltetni...-10-hez mit szólna? Bár az autókban a motorvezérlők se mennek tönkre ez miatt...
-
whYz
őstag
válasz
Intruder2k5 #19580 üzenetére
FUUU mostmar nagyon merges vagyok, hogy nem a broadcom mellett dontottem.
Azert koszi.
-
whYz
őstag
válasz
Intruder2k5 #19577 üzenetére
Tehat azt mondod ne szenvedjek itt 3rd party firmwarekkel inkabb?
Lehet tenyleg az lesz a megoldas ha visszarakom a gyarit, csak hianyozni fog par extra.
-
whYz
őstag
válasz
Intruder2k5 #19573 üzenetére
Oh ertem, koszi.
A gyari FW-ben lattam olyan opciot, hogy minimum bandwidth portokra. Ezzel lehet ilyesmit megadni, vagy csak le tudok vele korlatozni mindenkit? Mert az nem lenne okes, ha valaki nem tudna elerni a maximum savszelt.
-
whYz
őstag
válasz
Intruder2k5 #19570 üzenetére
Igen azt olvastam, hogy tomatoban mennyivel jobb a qos kezeles es mar banom is, hogy nem valami broadcomos routert vettem.
Nalunk eleg sokan lognak a neten, wifin es kabelen egyarant es ezert szeretnek csinalni valami szabalyozast.
Szerinted meg lehetne oldani dd-wrt-vel, hogy minden gep kapjon egy minimum letoltesi es feltoltesi savszelt, amit nem vehetnek el tole ha hasznalni akarja? Termeszetesen mar utanaolvastam, youtubeot is neztem, de meg mindig nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy jol csinalok mindent.
Ha jol ertem akkor ezt ugy kellene megcsinalnom, hogy a QOS menuben a netmask priority-nel hozzaadom, hogy 192.168.1.0/24 es a priority-t "express"-re allitom. Viszont nincs tul sok allitasi lehetoseg, fogalmam sincs, hogy ez most le/feltoltes vagy hogyan kezeli. Vagy szolgaltatasonkent kellene szabalyoznom?
-
whYz
őstag
válasz
Intruder2k5 #19568 üzenetére
Hat ha jol latom nem csomagoltam ki, akkor az lesz itt a gond, koszi.
Tomato nincs erre a routerre igaz? Gargoylet erdemes lenne kiprobalnom DD-WRT helyett? QOS erdekelne engem igazabol.
-
whYz
őstag
válasz
Intruder2k5 #19566 üzenetére
Latom te nagyon ertesz a temahoz.
Nekem DD-WRT van fent a TP-LINK TL-WDR4300 routeremen es a webrevert fileal nem tudom visszaallitani gyarira. Betallozom, telepiti, restartol majd megint a DD-WRT kezdokepernyo fogad. Mit csinalok rosszul?
Masik dolog: ertesz a QOS-hez DD-WRT-ben?
Koszi elore.
-
szombat
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #19564 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ, Kali-nak szintén!
Kétlaki élet miatt ez a probléma csak most kezd égetővé válni, sajnálatos, hogy ezzel is foglalkozni kell.
Poén az, hogy google-ba hiába írtam be, olyan mintha le lenne tiltva az erre való keresés.Az idegen firmware telepítéstől kicsit ódzkodom, mert nem értek hozzá, de utánaolvasok.
Tervben szerepel egy új router beszerzése, ami kevésbé dinoszaurusz kategória, azzal is lenne ilyen problémám?
Még egyszer köszönöm a segítséget, legalább tudom merre kell elindulni.
-
whYz
őstag
válasz
Intruder2k5 #19560 üzenetére
Kiralysag.
-
preepok
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #19540 üzenetére
Igen! De volt már máson is az alapbeállításon is, és akkor is ugyan ez volt a helyzet!
-
preepok
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #19536 üzenetére
http://kepfeltoltes.hu/140311/ip_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/140311/ip2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Tessék megcsináltam! Sajnos nem sokat értek a dologhoz!
De ezt akkor csináltam mikor van net kapcsolat!
Reggel megcsinálom akkor is ha nincs csak ha újrindítom a gépet vagy 20 kell mégtöbbször újraindítanom,hogy csatlakozzon! -
Sonja
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #19535 üzenetére
Tényleg!
Így alaphelyzetbe állt, azaz elfelejtett mindent. Beállítottam a NET csatlakozást, majd az eddigi WiFi beállítást, és kapásból csatlakozott mindegyik eszközöm WiFi-n, egyszerre!
Nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Háztartási gépek
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 1 / 2
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- BestBuy ruhás topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest