- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
didyman
őstag
Elvben bírja, gyakorlatilag nem annyira az elektronika. Legalább egy szekrény kell, ami fagytól védi, és a nedvesség elleni védelem mindenképpen fontos. De itt gondolom, SOHO eszközökről van szó: Azok nem 24 órára és padlásra való dolgok.
Egyelőre nyitva hagyom, amennyiben fizikai megvalósításról van szó, elfér itt is, de eszközspeifikusan a már említett témák olykor jobbak lehetnek.. -
gabx76
senior tag
Szia! Szerintem kicsit rossz helyen tetted fel a kérdést.
1. a modik nem fognak örülni, hogy ennek új topikot nyitottál
2. Nagyon sok olyan gyűjtőtéma van, ahol sokkal gyorsabban válaszolnak a kérdésedre:
[link]
[link]
Csak a keresőt használva:
[link]
(rákerestem a ''hálózat'' szóra)
3. Miért a ''Hűtás, házak, stb...'' fórumon belül nyitottál topikot? -
4$T0|\|
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég elkezdtem foglalkozni itthoni hálózat építéssel. 4 szomszédnak osztom a netet, ebből 1 wifin, 3 pedig kültéri utp-n kapja a szolgáltatást.
Namost ennek érdekében a tetőtérben helyeztem el a wifi routerem, az adsl modemet, és mellesleg egy kis teljesítményű gépet is tervezek, ami szerverként fog funkcionálni.
A kérdés az, hogy ezek az eszközök bírják-e az időjárás viszontagságait, mivel a tetőnk maximum a beázás ellen véd, de ha kinnt -20 fok van akkor kb. a tetőtéren is ennyi a hőmérséklet.
Okozhat-e ez rendellenességet, esetleg kárt ezekben az eszközökben? Létezik-e szerintetek olyan leírása ezeknek a termékeknek, amiből kiderül, -/+ hány fokig érdemes őket használni ?
Előre is köszönök minden hozzászólást!
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Nők, nőügyek (18+)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Temu
- iPhone topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- További aktív témák...
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest