Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
Látod ez egy nagyon jó kérdés, hogy mi legyen?
Sajnos nincs egy méretes csillagrombolóm a Star Wars-ból, de még csillagkapum se; hogy elhúzhassak innen minimum egy másik naprendszerbe vagy galaxisba.
Ha lenne akkor már nem itt beszélgetnénk...
Amúgy jöhetne az Enterprise is, csak vigyen el jó messze valamerre.Ahogy kinéz, itt még jó darabig nem lesz semmi értelmes, az egész bolygónak jó dolog.
Lehetne még írni ezzel kapcsolatban elég sokat; de az meg már inkább politika, másik topik témája lenne. -
csibe1
addikt
Nem is állítottam, hogy voltam Kínában, max a Nagy Falat nézném meg és a Császári palotát Pekingben.
Vannak jó dolgok Amerikában is, de van ami nem tetszik, ez a "nézzünk be mindenki seggébe is" szindróma.
Nemrég elkezdtem a Homeland sorozatot, érdekes. Talán alapja is van, és lehet nem véletlenül.
Nem kéne világcsendőrt játszani..."Csak tudod, ha a masik oldalon Kina van meg Oroszorszag meg a hasonlok, akkor hirtelen Uncle Sam egy gyonyoru utopia."
Jaja, csak nehogy egy veszett nagy optikai csalódás legyen.
Amúgy meg az amcsik is csak a saját érdeküket nézik, hiába hirdetnek mást; amit éppen az érdekük diktál.
Ezért nem hiszek nekik sem, de a másik oldalnak sem.Anno mondta nekem valaki: a szép nagy kupac szar, az szép nagy kupac szar marad csillámpapírba csomagolva is; csak később veszed észre...
Nekem ez jut eszembe az amcsikról, hiába polírozzák magukat.
Szeptember 11 után a terrorveszélyre hivatkozva érdekes intézkedéseket hoztak, már amiről tudni lehet.
Aztán a nagy covid járvány; amiről azóta se derült ki, hogy igazából honnan is indult
(teljesen lényegtelen nem????!!!); de pár amerikai szervezet benne volt...Szóval nem az amcsik az ideális társadalom, szerintem (de kinek mi)
-
-
csibe1
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged