Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
becksim
aktív tag
válasz
ToRR3nt3
üzenetére
Csáo!
Szerintem, ha Pártusokkal kezdenél ujat, előtte tedd fel az 5.4-es reality modot, mert ott kelet fele sokkal nagyobb a térkép, és több város is van. Az alap verzióban nincs semmi hátország.
Az 5.4 ben jó nagy sereggel indulnak a pártusok, de úgy oldották meg a modderek, hogy ennek az induló hadnak tizedakkora a fenntartási költsége, mind rendesen, de nem lehet őket retrain-elni. Előbb is kezdődik a gáma, a seleucidák jó erősek, de van pár független város a közelben, azokkal lehet indítani.
Én az 5.2 ben jáccottam végig a pártusokkal, consul/consul fokozaton Ott még nincs ez az olcsóbb sereg, viszont több a terület és összefüggőbb, keletről semmi veszély nem fenyeget. Először az örményeket nyomtam le, persze folyamatos háboru van a seleucid birodalommal is. Érdemes megszerezni tőlük rögtön az elején a függőkertes csodát! Én délkelet fele is probáltam gyorsan terjeszkedni, hogy kijussak a földközi tengerre minél előbb.
Egy idő után elkerülhetetlen az összeütközés az egyiptomiakkal, akkor jönnek a nehéz idők, főleg ha még az örmények is megvannak, meg a seleucidák még elég erősek... de ha egyiptomon tul leszel, akkor már sétagalopp...
Taktikai téren meg annyit tudok mondani, hogy horsearcher, horsearcher, horsearcher, minden mennyiségben!! És amíg nem tudsz cataphractot gyártani, addig nagyon kell vigyázni a meglévőkre, csak levadászásra használni, meg az ellefél ijászai ellen.
Ja, és ha mást nem is, de az 1.2 patchot mindenképp tedd fel, mert az alapban bugos a lovasroham, és a cataphracktok is hullanak, mint a legyek, a kitünő védelem ellenére!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VR topik
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK - ÚJ!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest