Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slan
csendes tag
http://www.behringer.com/EN/Products/UCG102.aspx
11eHUF körül.
Ez akkor kell, ha akarsz más programokat is használni, esetleg később komolyabban zenélni, mivel állítólag egy sima jack átalakítóval bedugva a gitárt a hangkártyába is megy a Rocksmith.S persze, hogy érdemes nulláról belevágni.
-
dragonkiller
csendes tag
A Steam-ről letöltöttem a demo-t és kipróbáltam az említett Behringer utánzattal, az eredmény nulla. Nem ismeri fel, azt írja, hogy a kábel nincs csatlakoztatva.
Szóval biztosan az eredeti kábel fog kelleni (vagy annak egy nagyon jó utánzata, szerintem már folyamatban is van...).A beregisztrálást úgy értettem, hogy pl a Skyrim-et is dobobozos/lemezes játékként vettem, de a Steam-hez hozzá lehetett adni (sőt, lehet, hogy kimondottan kellett is). Így a Steam kell a futtatásához (de jó az offline is), onnan szed le updateket. Szépséghiba, hogy maga a játék még most sem beszerezhető a kelet EU-ban a Steam-ről, így a kiegészítő sem.
-
nightmare13
őstag
Átalakítókábel lesz kapható az üzletekben, de valami 7k, szóval lehet, hogy körül kell nézni neten, hátha valaki rakott már fel bekötési rajzot, és otthon gyártani kábelt

Olcsó játék szerintem nem lesz, épp a kábel miatt szerintem letölthető formában nem is árulják majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest