Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17 - alap
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
Nálam tökéletesen működik. Nálad valami komolyabb gond lehet, ilyenkor jönne jól a hazai szerviz
. Hol vetted? Próbáltad gariztatni? Nálam 1 hét alatt annyi riasztás volt amit én mozgattam a takarításhoz, illetve amikor a kutya elhordozott egy nejlonzsákot és felcsavarta.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17 - alap
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- PLC programozás
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik
- Konteó topic
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Apple Homepod Mini
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB DarkFlash DK352 Plus 500W
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Hol vetted? Próbáltad gariztatni? Nálam 1 hét alatt annyi riasztás volt amit én mozgattam a takarításhoz, illetve amikor a kutya elhordozott egy nejlonzsákot és felcsavarta.