- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
faradit
csendes tag
Én sok-sok dilemmázás után mégis a Bosch Indego mellett döntöttem, és eddig nem bántam meg. És még pár tízezer forinttal olcsóbban is szereztem meg, mint a mostani Robotgurus akciós ára. Szeretem az okos gépeket, ezért a randomos fűnyírók egyike sem fogott meg valahogyan. Igaz még jó egy hete megy, de valóban folyamatosan saját maga által összeállított szisztéma alapján nyírja a füvet, mindig más-más irányban kezd bele, töltés után oda áll vissza ahol abbahagyta, és árban sem volt semmivel sem drágább mint a randomosak. (kivéve a kinti Obis árúakat.) Szóval ahogyan tartottam először tőle, eddig nem bántam meg. A talajom eléggé egyenetlen, ráadásulvannak bent másfél cm-es térkő kiugrások, de megbírkózik vele. A saját felmérése alapján 260 m2 a nyírandó fű felület, és valóban én is pontosan ennyivel számoltam ki a vásárlás előtt. Ebben sem tévedett. Ugyan még a vezetőszálon tennem kell majd kis módosítást, na meg kicsit bővíteni is akarom a nyírandó részt.
Ami hátrány, hogy kevés vezetőszálat adnak hozzá, én még kiegészítettem 30 fm-el, de sima normál boltban kapható szigetelt rézkábellel, és semmi gond azzal sem, és az sem mellékes, hogy tized áron van mint a bolti tekercs.
Remélem fél és múlva, na meg 3 év múlva is hasonló véleménnyel leszek majd a gépről. Köszi mindenkinek a vásárlás előtti tippeket, tanácsokat. Sokat segítettek a döntésben. Eddig csak ajánlani tudom mindenkinek, valóban szépen teszi a dolgát.
Ugyan pár nap kellett, hogy kiismerje az udvart, de már annyira betanulta, hogy a vezető szál nélkül is simán visszatalál a töltőjére az udvar akár melyik pontjáról, na és persze utána ugyan oda is áll vissza, amiért végül is ez lett a döntésem indoka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- 3D nyomtatás
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NIOH 3
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- További aktív témák...
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- Bosch GLM 50-27 C Lézeres távolságméró Eladó
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 500GB i 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest