- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
Új hozzászólás Aktív témák
-
5leteseN
senior tag
Amikr valakinek van elég tudása egy területen(meglepően sokaknak) és van elég tudása, hogy a tudása értéket érvényesítse is(Mo-on meglepően és sajnálatosan kevesen), akkor az ilyen cégek úgy járnak gyorsan (a kilépett "tudás" miatt), mint a korábban említett "Cégem" és annak csődje!
-
5leteseN
senior tag
Nálad sajnos nem lehet bevetni a nálam bevált megoldásokat az eltérő körülmények miatt. Kár. Ezt a pár perc billentyűzést rászántuk.
A viszonylag sajátos körülményeidhez te tudod megkeresni a megoldást, ha lesz eléggé motiváló tapasztalatod.
Megoldás szinte bármire van, csak a (megkeresésére)ráfordított időd és a céged ráfordítható összege a határ! -
5leteseN
senior tag
Igaz!
Nálam: Én egy-két év hasonlói problémái után már inkább viszem mindig magammal a megszokott vezeték nélküli billentyűzetem, mikor valamelyik ismerősnél/megbízónál IT-feladatom van. Ez ugyanaz, amit az otthoni gépeimnél is használok! Mind az 5-6-tot("laposokat" is, 3 félét) is azzal az eggyel! Nincsenek megszokási, átszokási gondjaim.
Én így oldottam meg. Van belőle egy tartalék is, mikor a saját tesztelés után bevált, jött mindjárt a második is. Minden gépnél, mindenütt ugyanazt a keyboard-ot tudom használni. Ennyi pluszt(kicsi-könnyű-...) az átszokásos problémák nélküli, sokkal gyorsabb, hatékonyabb, nekem kényelmesebb munkáért "cipelgetek". -
5leteseN
senior tag
Ezek szerint sokat billentyűzöl! Ehhez egy "lapos" billentyűzete eleve nem szokott kényelmes lenni az asztali PC-nél kisebb hely miatt és a sokszoros billentyűkiosztások miatt.
Ilyen helyzetben az én ismeretségemben sokan vezeték nélküli(profi) billentyűzetekkel oldották ezt meg, ahol a maguk területére optimalizált változatot kerestek a rendelkezésre álló tengernyi változatból.Dokkolókkal is meg lehet oldani(előzni) az említett csatlakozó problémát most, vagy ha a következő lapos is spórolós lesz ezekből a szempontokból.
Ezt a pár tízezres kiadást szerintem még a céged is inkább kifizeti neked(ha kéred), ha megemlíted a pár százezres laptop különbséget, mint másik-szokásos megoldás! rendes helyen még meg is szokják köszönni, hogy segítettél megoldani a problémátVannak persze kivételek: Mikor nekem tizen(+) éve az akkori cégem vezetése még ezt sem akarta kifizetni(a többi rossz előjellel összegezve): eljöttem!
Következő évben csődbe mentek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 3561 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H T600 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7330 13.3" FHD IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged